4 gaver til manden der elsker sin have

Mange mænd som har en flot have, går også op i den, og har det ofte også som en hobby. Skal du have fundet en god gave til en mand der elsker sin have, så får du her et par gode gaveideer. Gaver som har noget med modtagerens hobby at gøre, er nogle af de bedste gaver du kan give. Når du skal give en gave til en mand der elsker sin have, er det derfor oplagt, at give noget han kan bruge i haven. Lad os se nærmere på de 4 gaveideer.

En hængekøje

Man behøver ikke gå op i sin have for at blive glad for en hængekøje. Det er faktisk en gave, som de fleste mænd vil blive enormt glad for! Dog er det en særlig god gave til manden der elsker sin have, fordi det netop er noget han kan bruge her. Hvis han i forvejen elsker sin have og elsker at bruge tid i den, vil han uden tvivl også nyde at tage en middagslur i en hængekøje i haven.

Haveplanter

Der findes rigtig mange former for haveplanter. Manden der elsker sin have har højst sandsynligvis også en interesse i planter, hvorfor de er en fremragende gaveide til ham. Det er altid spændende at plante en ny plante, og se den vokse op. Haveplanter kan være alt fra blomster der kan bruges i et bed, til tomatplanter, til frugttræer. Her er et væld af gode muligheder. Husk også at give spagnum til haven sammen med haveplanterne, så de før den bedst mulige start på deres nye liv.

Havefigur

En havefigur til haven er en super god gave til manden der elsker sin have. Det kan være alt fra en sjov vejrsten, til en flot betonfigur, til en havenisse. Inden du køber en havefigur som du har tænkt dig at give i gave, så undersøg først hvilken stil modtageren har i haven. Det går f.eks. ikke at give ham en havenisse, hvis han har en japansk have. Havefiguren skal passe med stilen og indretningen i haven. Gør den det, vil han med garanti også blive meget mere glad for den.

Et spil til haven

De fleste mænd der elsker deres haver, elsker også at lave aktiviteter i den. Det kan f.eks. være sjove spil til haven. Her er endnu en gaveide, hvor du har rigtig mange muligheder. Kongespil, stangtennis og Spikeball, er blot nogle af de fede havespil du kan give manden der elsker sig have i gave.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne