Personlig gave til ham der har alt 2022

Er du atter havnet i en situation, hvor du bare ikke kan finde den helt rigtige gave til din partner, far, ven eller kollega? Har han allerede alt, hvad han kunne ønske sig? Hvis du leder efter en personlig gave til ham, så er du kommet til det rette sted. På denne side har vi flere ideer til unikke gaver, som din partner, far, ven eller kollega vil elske. Fra fødselsdagsgaver til julegaver – vi har noget til enhver lejlighed! Uanset hvad du vælger, er det vigtigste, at du tænker dig godt om og forsøger at finde en gave, som han virkelig vil sætte pris på!

Unikke vin op til 100 år gammel (fra alle fødselsår)

Giv manden der har alt en unik vin som ikke kan fås andre steder i Danamark. Disse vin er op til 100 år gamle. Du kan evt. give ham en vin fra hans fødselsår. Se det imponerende udvalg via linket.

Pris fra 200,00 kr.

Personlig karikaturtegning (eller anden stilart)

En personlig og sjov karikaturtegning er en super fed gave til manden der har alt! Kan gives til alle anledninger, og er helt sikker noget, han ikke har i forvejen. Udover karikaturtegning kan kunstneren også lave andre stilarter – bl.a. portættegning, dream portræt og vandmaleri. Tegningen kan være af ham, jer to sammen, eller hele familien.

10% rabatkode: Rabat10
Pris fra 399,00 kr.

Unikke håndlavede metalfigurer (kan graveres)

Vælg mellem 250+ forskellige unikke og håndlavede metalfigurer i en lang række forskellige temaer. Der er temaer med forskellige jobs, sportsgrene, musik og endda frække og sjove. Der vil med garanti være en, som passer lige til manden du skal give gave til! Metalfiguren kan samtidig graveres. En både unik, anderledes og personlige gaveide.

Pris fra 200,00 kr.

Denim forklæde med broderet navn

Skab kulinariske mesterværker med dette personlige forklæde. Tilføj et billede eller tekst for at lave en unik og praktisk gave, der vil beskytte tøjet og bringe smil i køkkenet. Ideel til fars dag, fødselsdage eller enhver madelsker.

Pris fra 186,75 kr.

Ølglas med gravering

Giv et eller flere personlige ølglas med gravering. Han har helt sikker et ølglas eller 2, men han har sikkert ikke et personligt et med navn på. Super fed og personlig gave til ham der har alt. Vælg mellem mange forskellige ølglas og designs.

Pris fra 89,00 kr.

Personligt kæledyrsportræt

Overrask ham med et smukt kæledyrsportræt, der fanger hans firbenede vens personlighed og charme. Med en række stilarter og størrelser at vælge imellem, er det en fantastisk gave, der vil glæde enhver kæledyrsejer og skabe et varigt minde om deres elskede ven.

10% rabatkode: genialegaver2023
Pris fra 249,00 kr.

Sokker med billede og tekst

Sæt personligt præg på hverdagens beklædning med disse sjove og farverige sokker. Tilføj et billede eller tekst, og giv en unik og varm gave, der vil bringe glæde i hver eneste skridt. Perfekt til far, bror, ven eller kollega.

Pris fra 100,00 kr.

Design Selv Bykort plakat

Giv ham en unik og personlig gave med et design selv bykort fra Plakana. Vælg hans yndlingsby, og skab et stilfuldt og moderne kort, der passer perfekt til hans hjem. En fantastisk måde at fejre et specielt sted eller en uforglemmelig rejseoplevelse.

10% rabatkode: genialegaver2023
Pris fra 179,00 kr.

Personaliserede Strømper med Ansigt – Hund

Overrask manden, der har alt, med disse personaliserede strømper. Vælg et billede af hans hund, og få det trykt på et par strømper. En sjov og unik gave, der vil bringe smil på hans læber.

Pris fra 179,00 kr.

Personliggjort Toblerone

En personliggjort Toblerone er den perfekte gave til chokoladeelskeren, der har alt. Med muligheden for at tilføje dit eget budskab på emballagen, bliver denne lækre chokolade en særlig og personlig gave. Gør hver bid ekstra speciel med din personlige hilsen.

Pris fra 139,00 kr.

Personlige trækasser med billede eller navn

Organiser og opbevar i stil med denne personlige trækasse. Tilføj et billede og navn for at skabe en unik og praktisk gave, der vil blive værdsat i ethvert hjem. Perfekt til værktøj, vin eller andre skatte.

Pris fra 123,84 kr.

Personligt Tegneserie Portræt af Barn

Gør hans yndlingsfoto af sit barn til et unikt og sjovt tegneserieportræt. Dette fantastiske kunstværk vil tilføje et strejf af humor og personlighed til hans hjem og skabe et specielt minde om de voksende år. En vidunderlig gave til stolte forældre og bedsteforældre.

10% rabatkode: genialegaver2023
Pris fra 249,00 kr.

Personlige Strømper – Multiface

Giv en gave, der virkelig er unik, med disse personlige Multiface strømper. Vælg flere forskellige ansigter, og giv manden en gave, der er lige så unik som han er.

Pris fra 179,00 kr.

Personligt Ølglas

Gør hver øloplevelse personlig med dette skræddersyede ølglas. Tilføj et billede og navn for at skabe en uforglemmelig gave, der vil blive værdsat af enhver ølelsker. Det perfekte valg til fødselsdage, jubilæer eller bare fordi.

Pris fra 110,00 kr.

Personlig stjernehimmel plakat

Du kan selv designe denne personlige stjernehimmel plakat med farve, stjenebillede, dato og tekst. En genial gaveide til et fejre en særlig anledning eller en bestemt dato. Det kan være alt fra en bryllupsdag til jubilæumsgave.

10% rabatkode: genialegaver2023
Pris fra 169,00 kr.

Filmrulle nøglering med billede

Immortaliser dine yndlingsøjeblikke med denne unikke filmrulle nøglering. Upload et billede, og giv en praktisk og stilfuld gave, der vil blive husket og værdsat. Perfekt til fotografer, filmfans eller nogen, der elsker specielle minder.

Pris fra 110,00 kr.

Personaliseret dørmåtte med billede og tekst

Giv en varm velkomst med en personlig dørmåtte lavet af naturlige kokosfibre. Tilføj et billede og tekst, der viser personlighed og stil, og skab en praktisk og iøjnefaldende gave, der vil imponere gæster.

Pris fra 220,00 kr.

Champagnesabler med gravering

Der er ikke nogen tvivl om at en champagnesabel er en god gave til verdensmanden! Her kan du samtidig få graveret sablen med navn og evt, en lille hilsen. Vælg mellem en række eksklusive champagnesabler til ethvert budget. Nogle kommer samtidig en en flot gavekasse klar til at give.

Pris fra 245,00 kr.

Personligt kæledyrsportræt

Har han hund? Eller kat, hest, marsvin eller ged? Lige meget hvilket kæledyr han har, kan du her få lavet et fedt kæledyrsportræt af hans kæledyr. Du skal blot sørge for billede af det. En både betydninsfuld og personlig gave, som han næsten med garanti ikke har i forvejen.

Pris fra 296,65 kr.

Personlige plakater du selv designer

Design din egen personlig plakat, så den passer lige præcis til modtageren. Vælg mellem plakater med tekst, billeder eller begge dele. Se de mere end 70 forskellige typer plakater du kan personliggøre, og se også hvor nemt det er at designe dem.

Pris fra 199,00 kr.

Personlige sokker med billede

Giv et par personlige sokker i gave til manden der har alt. Det kan være billede af dig, ham eller noget helt tredje – du bestemmer! En gave som du med sikkerhed ved, han ikke har i forvejen. Sokkerne kan nemt designes via linket.

Pris fra 119,00 kr.

Personlige ølgaveæsker

Personlige ølgaver, er nogle af de bedste gaver du kan give ham der har alt! Vælg mellem flere forskellige gaveæsker og typer af specialøl, og design selv gavekassen med billede og tekst.

Pris fra 149,00 kr.

Whisky i personlig gavekasse

Hvad er en bedre gave end en god flaske whisky? En god flaske whisky i en personlig gaveæske! Du designer selv kassen med navn og tekst, og vælger en af de mange gode whiskyer, der er at vælge i mellem.

Pris fra 289,00 kr.

Personligt læderforklæde med navn

Står ham du skal give gave til for grillen når der skal grilles bøffer om sommeren? Så er dette personlige læderforklæde med navn en super gaveide til ham. Du vælger selv navn, design og evt. tekst. Fås i flere farver.

Pris fra 554,00 kr.

Indgraveret lighter med navn

Det fede ved personlige gaver er, at du ved han ikke har dem i forvejen! Giv her en personliggjort lighter med navn eller billede indgraveret. Særlig genial gave hvis han ryger.

Pris fra 199,00 kr.

Indgraveret oplukker i træ

Kan manden du skal give gave til lide en kold øl? Så giv ham hans helt egen personlige indgraveret oplukker i træ! En lille personlig gave som er super fed.

Pris fra 99,00 kr.

Personlige vingaver

Giv en personlig vingave til manden der elsker vin! Du kan få trykt en personlig etiket på en vin, eller få lave en personlig gavekasse med glas og vin i. Vælg mellem en lang række gode vin.

Pris fra 119,00 kr.
Indholdsfortegnelse

Personlige gaver til manden der har alt

Det er lettere sagt end gjort at finde den perfekte personlig gave til ham. Det kan faktisk være en større opgave, der kræver mere tænketid end andre gaver, du skal købe.

Med så mange forskellige gaver til rådighed kan det være svært at vælge den perfekte personlig gave til ham. Du vil trods alt gerne give en gave, som aldrig er blevet givet før, eller som kan bringe glæde til den person, du giver den til. Gaver er udtryk for omtanke, så du vil gerne sikre dig, at gaven på en eller anden måde afspejler den omtanke, du har lagt i gaven. Ved at tilpasse en gave til modtagerens interesser kan du være sikker på, at de vil sætte pris på omtanken.

Det er svært at finde en gave, som personen ikke har set før, især hvis han allerede på forhånd har alt. Hvis du er på udkig efter noget unikt og personligt, er vores gaveside et godt sted at starte.

Hvis du ikke vil ende med at tage de klassiske valgmuligheder, såsom et gavekort eller nyt tøj, så vil siden her være din redning. Du kan bl.a. finde inspiration til:

 • Personlig gave til ham der har alt
 • Personlig julegave til ham der har alt
 • Personlig gave til kæresten der har alt
 • Personlige fødselsdage til ham der har alt
 • Billige gaver til mænd der har alt
 • Specielle gaver til ham der har alt

 

Hvordan vælger du den bedste personlig gave til ham?

Den bedste måde at finde en personlig gave til ham, er ved at tænke ud af boksen. Vær kreativ og brug de hjælpemidler, der findes for at finde den perfekte gave. Det er bl.a. vores hjemmeside her!

Tænk på, hvad personen er interesseret i, deres hobbyer eller hvad de aldrig ville forvente at få. Det kan være en ting, som han har nævnt over for dig før, eller noget, som du ved, at han har ønsket sig længe. Personlige gaver til ham bliver altid taget godt imod, fordi de viser, at du har tænkt over, hvad personen ønsker sig. De behøver ikke nødvendigvis at være dyre for at være betydningsfulde. Du kan sagtens købe personlige gaver til ham, uden du skal gå over i budget.

Hvis du vil indsnævre dine muligheder, så kan du bl.a. starte med at tænke over din relation til vedkommende, der skal have en gave. Er det din kæreste, du skal finde en gave til? Eller er det en god ven, som du mangler en gave til?  Jo tættere du er på personen, jo mere personlig kan gaven være. Hvis du leder efter en julegave eller fødselsdagsgave, kan du overveje noget, som han kan bruge hver dag. Det kan være noget, der vil gøre hans liv lettere eller bedre på en eller anden måde.

Vi ved, hvor vanskeligt det kan være med personlige gaver til ham. Derfor har vi forsøgt at gøre det mere håndgribeligt for dig på siden her.

 

Hvad giver man i gave til en rund fødselsdag?

Hvis du læser dette, er du sikkert i samme båd som mange andre. Du har en af dine nærmeste, som snart har fødselsdag, og du har ingen idé om, hvad du skal give i gave. En personlig gave til ham kan være lidt af en hovedpine at finde, særligt hvis du kun har fået en slatten ønskeliste at gå ud fra. Det sædvanlige er altid en mulighed, men nogle gange vil man bare gerne have noget, der er lidt mere unikt. Hvis det er tilfældet, så er der her et par ideer, der måske kan hjælpe:

 • Et gavekort til deres yndlingsrestaurant
 • Et abonnement på deres yndlingsblad eller onlinetjeneste.
 • Et par flotte sneakers
 • Et nyt armbåndsur
 • En ny parfume
 • Et interessant kunstværk
   

Mænd er generelt svære at finde gaver til, fordi de ofte ikke ønsker noget som helst. Hvis du kender din mand, kæreste, ven eller familiemedlem godt nok, bør du dog være i stand til at finde noget, som han vil sætte pris på. Nøglen er at tænke ud af boksen og lede efter noget, du ved han vil sætte pris på.

 

Find den perfekte gave ud fra hans hobbyer og interesser

Personlige gaveideer til manden der har alt kan være svære at finde på. Særligt hvis du ikke har stor kendskab til vedkommende, du skal give gaven til. Dog har de fleste mænd en form for interesseområde, uanset hvor stor eller lille det er.  En personlig gave til ham kan derfor være let at finde, hvis du ved, hvad hans interesser er. Arbejd derfor med dette som udgangspunkt og så vil du med god held finde noget, der stemmer overens med hans interesser eller hobby.

Det kan være alt fra sport til musik, biler og teknologi. Hvis du kan tænke på, hvad din fyr, ven eller kollega er interesseret i, og give ham en gave, der svarer til dette. Så vil han helt sikkert elske det.  Hvis du kender hans yndlings sportshold, kan du give ham en trøje eller en kasket med holdets logo på. Hvis han er til biler, kan du give ham en nøglering eller en modelbil, som han kan have stående fremme. Hvis du stadig ikke kan komme på noget, kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham, i stedet for en materialistisk ting. Det kan være alt fra billetter til en koncert eller et show til en dag ude at lave noget, han elsker. Det kan være en tur i escape room eller ud og lave noget fysisk, såsom fodboldgolf eller gokart. Så længe det er noget, som han interesserer sig for, så vil det være den perfekte personlig gave til ham.

 

Giv unikke oplevelser til ham der har alt

Hvis du skal forære en personlig gave til manden der har alt, så kan oplevelser være en oplagt mulighed. Hvis du har en kæreste eller ven, der ikke rigtig har skrevet noget på sin ønskeliste, så kan du overraske ham med en oplevelse med dig. Selv om nogle vil mene, at det er en nem løsning, så kan det ende med at være den helt rigtige beslutning. Der findes forskellige slags oplevelser, som du kan give. Det kan være alt fra billetter til et comedyshow eller et gavekort til en Michelin stjerne-restaurant til ekstrem oplevelser, såsom faldskærmudspring. Det vigtige er, at det er en aktivitet, som den pågældende person vil sætte pris på.

En af fordelene ved at give oplevelser i gave er, at det kan gøres når som helst og til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, en forfremmelse på jobbet eller blot fordi du vil gøre nogen glad, er en oplevelse i gave altid en god idé. En anden betydningsfuld gave til ham kan være et gavekort til ølsmagning eller et gavekort til en dag i en spa. Hvis du ønsker at give ham noget, der holder længere, kan du også tilmelde ham til et madlavningskursus eller en vinsmagning. Det bedste ved denne type af oplevelse, er at du får noget ud af det. Måske han inviterer dig over for at prøve hans nye færdigheder indenfor madlavning. Eller måske han har købt nogle nye vine hjem, som du skal smage på sammen med ham?

 

Gaven til ham du elsker

Hvis du ønsker at gøre en stor gestus og virkelig vise din elskede, hvor meget du holder af ham, så overvej at give ham en gave, der er speciel og betydningsfuld. Personlig gave til ham kan være en gave af stor sentimental værdi eller en gave, der repræsenterer jeres forhold.

En gave, der er sentimental, kan være et smykke med en særlig betydning, f.eks. ring eller halskæde. Nogle mænd bærer smykker, og derfor kan en ring eller halskæde med hans initialer på være en fin gave at give. Det bliver i hvert fald ikke mere romantisk og det er en god personlig gave til ham.

Hvis du leder efter en gave, der repræsenterer jeres forhold, kan du overveje noget, der symboliserer jeres fælles interesser. Hvis I f.eks. begge deler samme passion for fodbold eller Formel 1, så kan du give ham en tur til næste fodboldkamp eller en weekendtur til det land, hvor der køres Formel 1. Det er to yderst betænksomme gaver, som vil sidde lige i skabet. Gaven til ham du elsker, kan være alt, hvad der passer til hans personlighed og jeres forhold. Så tag dig god tid til at vælge en gave, der virkelig vil overraske ham, og som han ikke havde set komme!

 

Gaver til den praktiske mand

Er du gift med en mand, der er bidt af gør-det-selv projekter? Tilbringer han det meste af sin tid med at nørkle med projekter ude i skuret? Hvis din mand er praktisk anlagt, skal du finde en personlig gave til ham, der er både nyttigt og stilfuldt. Et værktøjsbælte eller et nyt sæt værktøj ville være en god gave til ham, der er praktisk anlagt. Selv hvis han siger, at han ikke mangler noget, så vil der være noget nyt værktøj, der kan vække glæde.  Hvis din praktiske mand elsker at være udendørs, kan du overveje at købe et par nye vandrestøvler eller en vejrbestandig jakke. Til den praktiske mand, der elsker at lave mad over bål, vil et nyt sæt knive være en god gave. Uanset hvad hans hobbyer er, er der en gave, som han vil elske og bruge.

Praktiske mænd kan være svære at købe ind til, men med lidt omtanke kan du finde den perfekte gave. Tænk på hans hobbyer og interesser, og vælg en gave, der både er nyttig og stilfuld. Han vil sætte pris på din omtanke, og du vil vide, at du har fundet den perfekte gave.

 

Personlige gaver til mænd der har alt – de sikre gavevindere

Der er nogle klassiske gaveidéer, som du med sikkerhed kan overveje at give til manden, der har alt. Hvis der er noget, som mænd kan lide, så er det elektronisk udstyr. Om det er til bilen, til hjemmet eller noget tredje, så går du ikke galt i byen med noget nyt udstyr. Det kan være alt fra nye sjove gadgets til hjemmet eller til bilen, til et nyt sæt høretelefoner eller en bilalarm.  Så han kan undgå bøder, når han er på farten.  

En anden mulighed er en personlig plakat til ham. Plakater er en sikker vinder, fordi de vil altid pynte pænt i ens hjem eller værelse. Og det er de færreste, der lige går ud og køber en ny plakat. Derfor vil du kunne finde en sjov plakat, der har en særlig betydning for ham. Har han en yndlingsfilm, som han elsker? Eller er han en gamer, der elsker et bestemt spil? Du kan finde plakater med hans yndlingsfigurer eller scener på.

Alternativt kan du lave fotogaver til ham. Det vil sige, at du skal udvælge nogle billeder af jer sammen og skabe en plakat ud af det. Det kan være billeder fra jeres ferier sammen eller nogle specielle stunder, som I har delt sammen. Måske det er et billede fra jeres studentertid, en festlig aften i byen eller et barndomsbillede fra dengang I var små. Du kan vælge de billeder, du synes og herved tilføje tekst for at skabe en unik og personlig gave til ham.

 

Brug vores side som inspiration til dit næste gavekøb!

Vi ved, at det kan være svært at finde den perfekte gave til ham. Især en personlig gave til manden, der har alt. Du kan måske allerede få stress ved tanken om at skulle finde en personlig gave til ham, du har kær. Derfor har vi gjort det let og overskueligt for dig at finde en god gave! Vi har her på siden en samling af unikke gaveideer, der helt sikkert vil glæde selv de mest vanskelige. Uanset hvilken relation du har til vedkommende, så vil du kunne finde noget interessant på vores lister. Måske vi ligger inde med den gave, som du har gået og søgt efter hele tiden. Eller så kan vi måske inspirere dig til et andet slags gavekøb, som du måske ikke har tænkt over før nu. Vi håber uanset hvad, at du finder den perfekte personlig gave til manden der har alt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om personlige gaver til ham

Nogle af de bedste personlige gaver til manden der har alt, er bl.a. en champagnesabel med gravering, en god whisky i en personlig gaveæske, og et par personlige strømper med egne billeder på. Du finder alle 3, samt mange flere gode personlige gaver til manden der har alt i guiden her.

Personlige gaver er nogle af de bedste gaver til manden der har alt, fordi de ofte er personliggjorte, og dermed unikke. Giver du ham en unik gave, ved du 100%, at han ikke har den i forvejen.

Denne artikel er anmeldt af Lars Danielsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne