Årets bedste ølgaver til manden der har alt 2024

Der er ikke noget tvivl om, at ølgaver egner sig helt perfekt som gave til manden der har alt. Naturligvis, hvis han altså kan lide øl – men hvem kan ikke det?

En af grundende til, at øl er så gode gaver netop til manden der har alt, er at de kan gives igen og igen. Selvom han har alt, kan han altid bruge en ekstra specialøl til. Til næste gaveanledning har han naturligvis drukket de sidste øl du gav ham, og du kan dermed give ham en ny omgang.

Kombiner evt. special øl med andre ølgaver, som f.eks. ølglas med gravering, en special oplukker eller lign. Det vil sætte prikket over i’et på den perfekte ølgave til ham!

Ølglas med gravering

Giv et eller flere personlige ølglas med gravering. Han har helt sikker et ølglas eller 2, men han har sikkert ikke et personligt et med navn på. Super fed og personlig gave til ham der har alt. Vælg mellem mange forskellige ølglas og designs.

Pris fra 89,00 kr.

Bryg Dit Eget Øl – Brewbarrel

Til manden, der elsker et godt øl! Med dette kit kan han eksperimentere med at brygge sit eget øl derhjemme. En sjov og lærerig oplevelse, der ender med en velsmagende belønning. Brygning har aldrig været så let.

Pris fra 299,00 kr.

100 Beers Skrabeplakat

Denne skrabeplakat fra 100 Beers er den ultimative udfordring for ølentusiasten. Hver gang han nyder en ny øltype, kan han skrabe den af på plakaten. En sjov og interaktiv gave, der vil pynte på væggen.

Pris fra 139,00 kr.

Gavekort til ølsmagning

Giv et gavekort til en ølsmagning i gave! En fantastisk gave som både giver glæde når den modtages og når den bruges. Vælg mellem ølsmagninger over hele landet, og smag på en håndfuld øl mens i får historier og viden om øllen med på vejen.

Pris fra 149,00 kr.

Oplukker i træ med Full colour print

Den personlige oplukker er en unik og praktisk gave. Du kan tilpasse den med et billede, navn, eller tekst efter eget valg. Denne oplukker er tilgængelig i forskellige designs og materialer, herunder træ og stål, hvilket giver den et holdbart og stilfuldt look. Den er perfekt til grillaftener, middagsselskaber, eller som housewarming-gave, og vil helt sikkert blive en samtalestarter.

Pris fra 169,00 kr.

Grillforklæde med Ølbælte

Grillforklæde med ølbælte er det ultimative tilbehør til enhver grillentusiast. Med plads til op til seks øldåser, holder det din favoritdrik lige ved hånden, mens du tilbereder lækre måltider. Giv din mand det han har brug for til at blive den ultimative grillmester.

Pris fra 153,00 kr.

Din personliggjorte ølsamling

Overrask ølentusiasten med en personlig ølgaveæske. Denne gave indeholder nøje udvalgte øl, præsenteret i en specialdesignet æske med eget navn eller besked. En ideel gave til at fejre en fødselsdag, jubilæum, eller blot som en unik måde at sige tak på.

Pris fra 229,00 kr.

Special ØL fra de bedste mikro-bryggerier

Hvem kan ikke lide at få en god special øl i gave? Her har du et stort udvalg af de bedste special øl fra de bedste mikro-bryggerier i Danmark. Flere af dem har samtidig sjove og fede ediketter, som gør dem oplagte som gaver!

Pris fra 29,00 kr.

BBQ boks (mange varianter)

Hvis manden der har alt kan lide at grille, så giv ham en BBQ boks fyldt med lækre grillsager. Øl, BBQ sauce, snacks og meget mere. Se de mange valgmuligheder, eller sammensæt din egen BBQ boks.

Pris fra 130,00 kr.

Personlige ølgaveæsker

Personlige ølgaver, er nogle af de bedste gaver du kan give ham der har alt! Vælg mellem flere forskellige gaveæsker og typer af specialøl, og design selv gavekassen med billede og tekst.

Pris fra 149,00 kr.

Ølvest

Denne ølvest fra Utenu er den perfekte gave til den mand, der elsker en god fest. Med plads til 12 dåser eller flasker, holder det dine drikkevarer kølige og inden for rækkevidde. Det er det ultimative tilbehør til sommerfester, grillfester og festivaler.

Pris fra 149,00 kr.

Fede øl plakater

Skal du give gave til en rigtig ølentusiast? Så er en af disse fede ølplakater helt sikkert et hit! Vælg mellem både sjove og informative plakater som f.eks. ølelskeren citatplakat, beskrivelse af øltyper og mange flere.

Pris fra 149,00 kr.

Ølgaver til fædre

Er det din far som er manden der har alt? Så giv ham en gavekurv, gavekasse eller gaveæske, specifikt til fædre! Vælg mellem værktøjskassen med lækkerier i, gavekurve og meget mere. Du kan også selv sammensætte en gavekasse eller kurv, med de øl, delikatesser og søde sager du ønsker.

Pris fra 45,00 kr.

Send en ølgave direkte til modtageren

Vælg mellem en af de fantastisk ølgavekurve eller andre ølgaver, og få sendt den direkte til modtagerens adresse. En genial Fars Dags gave, fødselsdagsgave eller takkegave til ham, du ikke har mulighed for at give gave til fysisk.

Pris fra 185,00 kr.

Ball øl køledispenser

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille fadølsanlæg med indbygget køler i. Perfekt til grillaften med familien såvel som en tur på stranden med vennerne. Intet mindre end genialt!

Pris fra Original price was: 249,00 kr..Current price is: 239,00 kr..

Øl gavekurve – se det store udvalg!

En ølgavekurv er den bedste form for gavekurv der findes! I hvert fald hvis du spørger ølelskeren. Giv en gavekurv fyldt med øl og mange andre lækkerier i gave til en heldig modtager. Se det store udvalg i mange forskellige prisklasser. Du har endda mulighed for at sammensætte din egen.

Pris fra 99,00 kr.

Ølkøler i rustfri stål

Med denne lille smarte øl gadget, når din øl aldrig at blive varm. Den lilel køler sænkes ned i øllen, og holder din pilsner dejlig kold på selv en varm sommerdag.

Pris fra 79,00 kr.

Øl-attachémappe

Denne øl attachemappe er den perfekte gave til den ølentusiastiske mand. Med plads til seks ølflasker, er det den ideelle måde at transportere og præsentere dine yndlingsøl på. Gør din mand til midtpunktet for enhver fest med denne smarte og praktiske øl attachemappe.

Pris fra 289,00 kr.
Indholdsfortegnelse

Ølgaver er den perfekte gave til ham der har alt

Uanset om vi snakker fødselsdags ølgave, julegave eller noget helt tredje, så er ølgaver den perfekte gave til manden der har alt. Særligt hvis han i forvejen er interesseret i øl. Til en ølentusiast, er der ikke noget bedre, end at prøve en ny spændende specialøl – og særligt hvis det er en overraskelse.

Det gode ved øl er også, at der findes så uendeligt mange forskellige slags. Du har den klassiske pilsner, en mørk stout eller en lækker lys hvedeøl. Der findes rigtig mange forskellige typer øl, og rigtig mange forskellige mærker indenfor hver type.

Tager vi de mørke stouts, er irske Guinness en af de mest populære i verden. I Europa og mange lande udenfor, er vores danske Tuborg og Carlsberg en af de mest elskede pilsnere (sammen med Heineken). For at give den helt perfekt øl gave til manden der har alt, skal du blot have fundet ud af, hvad hans yndlings type er.

Det er dog ikke kun faktiske øl, som udgør gode ølgaver. Også gaver med øl tema, og fantastiske som denne type gaveideer. Det kan være alt fra en ølplakat, til et sæt, hvor han selv kan brygge sit helt egen øl. Ved sidst nævnte er Brewbarrel bryg din egen øl sættet særligt populært. Det finder du naturligvis på vores liste ovenfor.

 

Giv en gavekurv med øl i

Syntes du det er for kedeligt, blot at give en øl eller en sixpack i gave til ham? Så overvej i stedet en gavekurv med øl. En øl gavekurv er en fantastisk ølgave til manden der har alt, fordi du kan kombinere den med andre lækre produkter. Kan han lide chokolade, lakrids eller måske er han helt vild med ost? Så er det bare at fylde gavekurven med det. En gavekurv med alt det han allerbedst kan lide, er en fantastisk gaveide til manden der har alt. Men husk, den skal naturligvis have øltema, og må gerne bestå hovedsageligt af det!

Bor du ikke i nærheden af ham du skal give gave til, kan du også sende en gavekurv med øl i direkte til hans adresse. Det er f.eks. særligt populært som Fars Dags gave.

 

Send en ølgave til ham

Det er ikke kun gavekurve du kan sende til ham i gave. Du kan også sende en øl gaveæske, samt en masse andre spændende ølgaver. På listen over de bedste ølgaver til manden der har alt, finder du et stort udvalg af gaveideer, som kan sendes direkte til modtageren. På den måde kan du sagtens give en fantastisk gave til ham, selvom du ikke har mulighed for at levere den fysisk.

At bestille udbringning af ølgaver er meget lettere end du måske tror. Når du er ved at bestille gavekurven eller anden gave, er det blot at vælge hans adresse ved levering, i stedet for din egen. Den mulighed har de fleste webshops der sælger gaveartikler som ølgaveæsker, gavekurve og lign.

 

Ølgaver til Fars Dags gave

Ølgaver er klassiske Fars Dags gaver, og med rigtig god grund! De fleste fædre elsker at få en god ølgave til Fars Dag, hvad enten er det er specialøl, eller anden type. Det er samtidig en gave som kan købes til en yderst overkommelig pris. Har du ikke selv mulighed for at besøge din far på Fars Dag, kan du i stedet bestille en ølgave levering, hvor gaven bliver leveret direkte til hans dør, som beskrevet ovenfor.

Der er dermed ingen undskyldninger for ikke at give din far en rigtig god Fars Dags gave! Bestil øl online, og send ølgaven direkte til ham. Nemmere bliver det ikke, og din far bliver uden tvivl rigtig glad for gaven, og ikke mindst tanken.

Kombiner evt. ølgaven med en god oplevelsesgave til ham, som i kan have sammen. Så har du den ultimative Fars Dags gave!

 

Bestil øl online for større udvalg af specialøl

Hvis du før har givet øl i gave, så ved du, at de fleste supermarkeder og butikker, har de samme specialøl. Vil du gerne have et større og mere spændende udvalg af specialøl, kan jeg anbefale at bestille øl online. Det er ikke kun bedre for dig som skal finde den bedst mulige ølgave til manden der har alt, det er også godt for modtageren! Der er nemlig stor chance for, at han ikke har smagt alle de spændende speicialøl som du kan finde online.

Vi har her i guiden inkluderet flere webshops som du kan bestille øl online fra. Det er bare at klikke dig videre ind til dem, og se deres store udvalg.

 

Brewbarrel bryg din egen øl

Hvad er Brewbarrel bryg din egen øl? Det er en af de absolut bedste ølgaver til manden der har alt der findes! Brewbarrel er nemlig et færdigt sæt, hvor du får alt du skal bruge for at brygge din helt egen øl. Det eneste du skal gøre er at følge anvisninger og tilsætte vand. Normalt tager det lang tid at brygge øl fra bunden af, men med Brewbarrel bryg din egen øl, kan du have din helt egen hjemmebrygget øl på kun 7 dage!

Du kan få Brewbarrel med flere forskellige slags øl. Alt fra lækkert hvedeøl, til indial pale ale (IPA) til juleøl. Hvis du ved hvilken øl modtageren bedst kan lide, er det oplagt at vælge den type. Muligvis en af de bedste ølgaver – hvis ikke den bedste – du kan give i gave til ham der har alt.

 

Øl Julekalender som gaveidé til manden der har alt

I en verden hvor gavegivning ofte kan føles som en udfordring, især til den mand, der tilsyneladende har alt, kan det være svært at finde noget unikt og tankevækkende. Men hvad med en gave, der kombinerer tradition med overraskelse, samtidig med at den appellerer til en ægte livsnyders sanser? Svaret kan meget vel være en øl julekalender.

Øl julekalenderen er ikke blot en almindelig julekalender. Den er en daglig fejring af julens magi kombineret med verdens mangfoldighed af øl. Hver dag i december, op til juleaften, får modtageren mulighed for at åbne en ny låge og opdage en ny, omhyggeligt udvalgt øl. Det kan være alt fra en lokal specialitet til en eksotisk import, hvilket giver en sand smagsrejse gennem ølens verden.

For den mand, der har alt, er denne julekalender en mulighed for at tage en pause fra hverdagens travlhed, sætte sig ned og nyde en øl, mens han reflekterer over julens betydning. Det er en gave, der kombinerer det nostalgiske ved barndommens julekalendere med voksenverdens fornøjelser.

Så hvis du leder efter den perfekte gaveidé til manden, der har alt, kan en øl julekalender være den overraskelse, der bringer et smil på hans læber og varme i hans hjerte i denne festlige sæson.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om ølgaver

Den bedste ølgave til manden der har alt, må uden tvivl være Brewbarrel – bryg dit eget øl sættet. Her får han ikke kun øl, men også oplevelsen ved at brygge det selv. Du kan finde Brewbarrel samt læse mere om det længere oppe i guiden her.

De bedste personlige ølgaver til ham:

  • Personlige ølglas med gravering
  • Oplukker med navn på
  • Personlig ølgaveæske

I guiden her finder du alle ovenstående samt flere gode personlige ølgaver til mænd.

Denne artikel er anmeldt af Peter Frederiksen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne