Årets fedeste gadgets til mænd der har alt 2024

Står du igen og skal finde en gave til din kæreste, bror eller far? Men er han en af de mænd, der selv køber alt, hvad han har brug for, når han har brug for det? Det kan være svært at finde noget til sådan en fyr, men med udvalget herunder kan det være, du alligevel er heldig at finde nogle gadgets til mænd der har alt.

Længst nede på siden vil du finde en guide, som giver dig en bedre idé om, hvad du kan give. Her kan du læse om alt fra danske gadget til praktiske ting til hjemmet.

Indholdsfortegnelse

Champagnesabler med gravering

Der er ikke nogen tvivl om at en champagnesabel er en god gave til verdensmanden! Her kan du samtidig få graveret sablen med navn og evt, en lille hilsen. Vælg mellem en række eksklusive champagnesabler til ethvert budget. Nogle kommer samtidig en en flot gavekasse klar til at give.

8% rabatkode: gave
Pris fra 395,00 kr.

Sense Trådløs Biloplader

Giv ham en praktisk og smart løsning til opladning i bilen med Sense trådløse biloplader. Den automatiske åben/lukke funktion gør det nemt at placere og fjerne telefonen, og den trådløse opladning holder hans enhed opladet under kørsel.

Pris fra 249,00 kr.

Kraftig genopladelig håndholdt støvsuger til bilen

Effektiv og kraftig håndholdt støvsuger til bilen med en sugekraft på 5000Pa. Kompakt og genopladelig, den kan gemmes i handskerummet og er perfekt til rengøring af bilen. Med et eksklusivt design og to mundstykker, er den ideel til grundig rengøring.

Pris fra Original price was: 999,00 kr..Current price is: 295,00 kr..

GPS Tracker med APP perfekt til bil/båd/MC

Denne GPS tracker med indbygget magnet og stort batteri er perfekt til at spore din bil, båd eller motorcykel. Med en batteritid på op til 60 dage, robust konstruktion og flere tekniske funktioner som bevægelses- og hastighedsalarm, sikrer den effektiv sporing af dine værdigenstande.

Pris fra Original price was: 599,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Ultra HD 4K Dashcam – GPS, WIFI, med indbygget 2.45” IPS Skærm

Dette topkvalitets 4K Dashcam fanger alle detaljer med sin ultra-wide linse og 170 graders vinkel. Udstyret med night vision, gravity sensor, og mulighed for tilslutning til bagkamera, sikrer det omfattende optagelser. Indbygget GPS og smartphone-tilslutning forbedrer funktionaliteten.

Pris fra Original price was: 1.599,00 kr..Current price is: 869,00 kr..

Mingle Grilltang Sort

Mingle Grilltang er det ultimative redskab til grillmesteren. Den er designet til at gøre grillning nemmere og mere bekvemt. Perfekt til manden, der elsker at stå ved grillen.

Pris fra 339,00 kr.

Himitsu-Bako

Himitsu Bako er en traditionel japansk gådelås, der vil udfordre og underholde manden, der elsker en god gåde. Dette er den perfekte gave til manden, der har alt, men altid er på udkig efter en ny udfordring.

Pris fra 695,00 kr.

Innovativ Røgfri Kulgrill til Den Moderne Grillentusiast

Denne røgfri kulgrill er den perfekte kombination af traditionel grillning og moderne teknologi. Den giver dig mulighed for at nyde smagen af kulgrillet mad, uden at bekymre dig om røg. En fantastisk gave til manden, der elsker at grille, men foretrækker et renere og sundere alternativ.

Pris fra 995,00 kr.

Fizzics Draftpour Ølhane

Giv manden, der har alt, muligheden for at nyde hans yndlingsøl på den bedste måde med Fizzics DraftPour ølhane. Denne enhed forvandler enhver øl til en frisk fadøl. Perfekt til enhver ølelsker.

Pris fra 1.295,00 kr.

Lenovo Trådløse In-Ear Høretelefoner

Lenovo trådløse in-ear høretelefoner tilbyder fantastisk lydkvalitet og komfort. Med en praktisk opladningsboks kan han nyde musik uden bekymring for at løbe tør for strøm. Den perfekte gave til musikelskere og sportsentusiaster.

Pris fra Original price was: 499,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

DreamCharge Nightlight med 15W Trådløs Fastcharger, Højtaler, RGB Lys

Den multifunktionelle DreamCharge Nightlight kombinerer en 15W trådløs oplader med et nattelys. Med forskellige lysindstillinger, kan den skabe en afslappende atmosfære, og dens app-kontrol giver dig adgang til et væld af tilpasningsmuligheder. Et elegant og praktisk tilføjelse til soveværelset.

Pris fra Original price was: 999,00 kr..Current price is: 549,00 kr..

Blæser med Nakkestrop

Vooni blæser med nakkestrop er den perfekte løsning til de varme sommerdage. Denne bærbare blæser kan hænges rundt om halsen, og sørger for en konstant kølende brise. Dette er den ideelle gave til manden, der har alt.

Pris fra 279,00 kr.

Orico Minibus 5-Port USB Ladestation

Denne Orico Minibus 5-port USB ladestation er en fantastisk gave til den travle mand, der har brug for at oplade flere enheder på én gang. Med en samlet effekt på 40W, kan han oplade telefoner, tablets og andre USB-enheder hurtigt og effektivt.

Pris fra 549,00 kr.

Ultimativ kraftig Pandelampe på 5000 Lumen med 4 modes

Denne super kraftige pandelampe med 5000 Lumen og 4 indstillingsmuligheder er ideel til udendørs aktiviteter såsom løb, fiskeri og jagt. Den er kompakt, foldbar og har genopladelige batterier, samt er udstyret med 3 LED-lygter for optimal belysning i mørke.

Pris fra Original price was: 499,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Universal Sports Løbebælte

Dette universelle sports løbebælte er en fantastisk gave til mænd, der elsker at holde sig aktive. Med en justerbar pasform og plads til opbevaring af nøgler, telefon og andre små genstande, vil han kunne nyde sin træning uden at skulle bekymre sig om at holde styr på sine ejendele. Det er både praktisk og stilfuldt, og det gør det til en ideel gave til sportsentusiaster og motionister.

Pris fra 149,00 kr.

iDventure Cluebox Davy Jones Locker

iDventure Cluebox er en udfordrende og underholdende hjernevrider. Gaven er perfekt til manden, der elsker udfordringer og gåder. Kan han løse gåden og åbne Davy Jones’ skattekiste?

Pris fra 499,00 kr.

iDventure The Cluebox

Denne ClueBox fra Idventure er det perfekte puslespil for den tænkende mand. Med sin indviklede design og komplekse gåder, vil denne mystiske boks holde ham underholdt i timevis.

Pris fra 419,00 kr.

Cryptex-puslespil

Cryptex Puslespil er en sjov og udfordrende gave til manden, der elsker at løse gåder. Med et kodeord, der skal knækkes for at åbne låsen, vil dette puslespil holde ham underholdt i timevis.

Pris fra 499,00 kr.

Trådløs Håndstøvsuger

Med Vooni Trådløs Håndstøvsuger bliver rengøringen en leg. Dette er den perfekte gave til manden, der værdsætter et rent og ryddeligt hjem. Den er let at bruge og endnu lettere at rengøre.

Pris fra 289,00 kr.

Ølvest

Denne ølvest fra Utenu er den perfekte gave til den mand, der elsker en god fest. Med plads til 12 dåser eller flasker, holder det dine drikkevarer kølige og inden for rækkevidde. Det er det ultimative tilbehør til sommerfester, grillfester og festivaler.

Pris fra 149,00 kr.

Kelvin.36 Multiværktøj

Dette kompakte multiværktøj er den perfekte gave til den praktiske mand. Kelvin 36 er lille nok til at passe i lommen, men har alt, hvad han har brug for til hurtige reparationer. Den har 36 værktøjer, herunder skruetrækkere, målebånd, hammer og meget mere.

Pris fra 549,00 kr.

Smart overvågningskamera

NEXSMART overvågningskameraer er ikke kun super gode til prisen, de er også utroligt nemme at sætte op, og det tager kun 2 minutter. Efter det er sat op kan du følge med fra din smartphone lige meget hvor du er i verden. Et must have for manden der har alt!

Pris fra 299,00 kr.

Gameboy Retro FC 400+

Med denne smarte retro gameboy har du ikke mindre end 400+ indbyggede spil. Du har alle de kendte klassikere, og der er uden tvivl til rigtig mange timers underholdning. Den havde været guld værd i 90’erne!

Pris fra 289,00 kr.

Håndholdt trådløs støvsuger til bilen

Vi har allesammen stået i situationen, hvor vi har ønsket os en lille mini støvsuger i bilen. Det kan du få her, med denne geniale trådløse støvsuger til bilen. Kan naturligvis også bruges i hjemmet.

Pris fra Original price was: 449,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

Champagnepistol

Gør festen uforglemmelig med denne champagnepistol. Den er den perfekte gave til manden, der elsker at være livet af festen. Lad champagnen flyve, og sæt gang i festen!

Pris fra 139,00 kr.

Efalock Elektrisk Skægbørste

Hold skægget pænt og velplejet med denne Efalock elektriske skægbørste. Den varmer hurtigt op og har justerbar temperatur for optimalt resultat. En praktisk gave til manden, der værdsætter sit skæg.

Pris fra 399,00 kr.

Star Wars Darth Vader Lampe

Denne stilfulde Star Wars lampe formet som Darth Vader’s hjelm er den perfekte gave til enhver Star Wars fanatiker. Lampen giver et blødt og behageligt lys, der er ideelt til at skabe en hyggelig atmosfære.

Pris fra 199,00 kr.

App-styret RGB juletræslyskæde

Skab et unikt juletræ med denne 10 meter lange RGB lyskæde. Med 100 lys og adgang til 16 millioner farver via en app, kan du tilpasse juletræets udseende. Lyskæden har flere forudindstillede programmer og kan anvendes til andre dekorative formål efter julen.

Pris fra Original price was: 599,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Guide til gadgets til ham der har alt

Når du står og skal finde de perfekte gaver til ham, der har alt, kan det måske virke som noget af en uoverskuelig opgave. Måske er du træt af bare at give ham et par underbukser eller endnu en gaveæske med chokolade eller øl. Måske vil du i år gerne pifte stemningen lidt op. Så er det jo fedt at kunne overraske ham med et eller andet, som får ham til at føle sig set. Netop dét er gadgets gode til. Der findes mange sjove, mærkelige og praktiske gadgets til mænd der har alt, så der er næsten noget for enhver.

Fordi der findes så mange gadgets til mænd der har alt, bør du tænke over, hvad han godt kan lide. Er han en total tech-nørd, der altid er først i køen til den nyeste elektronik? Er han mere til hyggelige DIY-projekter og elsker at bruge tid i sit værksted? Eller stræber han altid for at gøre tingene nemmere for sig selv i hverdagen og følger alle tidens bedste lifehacks? Med det i tankerne burde det blive nemmere at finde en gave.

Herunder finder du også meget mere brugbar viden, der gerne skulle gøre det let for dig at finde den perfekte gadget, hvis du ikke allerede fandt det i ovenstående liste. Så dyk ned i teksten og skab et bedre overblik over dine valgmuligheder.

 

Støt industrien og køb danske gadgets til mænd der har alt

Du har nok allerede set videoer med en masse sjov og underlige gadgets på de sociale medier. Men har du set nogle danske gadgets? Måske har du slet ikke overvejet, at de fleste reklamer på sociale medier som TikTok i høj grad stammer fra USA. Derfor har du nok ikke tænkt over, at Danmark også producerer mange gode gadgets til mænd der har alt.

Danmark har i årevis været et centrum for innovation og kreativitet. Vores lille land har affødt et utal af visionære opfindere og designere, der alle har bidraget til at forme fremtiden. Når det kommer til gadgets, er historien ikke anderledes. Fra smarte køkkenredskaber, der forenkler hverdagen, til bæredygtige teknologiske løsninger, der tager hensyn til kloden, er danske gadgets kendt for deres kvalitet og funktionalitet.

Tag for eksempel sådan noget som smart home-systemer, der ikke kun gør livet lettere, men også hjælper med at reducere energiforbruget. Eller hvad med de ergonomiske kontormøbler i flotte skandinaviske designs, der også tager hensyn til kroppes sundhed og velvære? Der findes mange danske gadgets, der bruger det velkendte minimalistiske design på en måde, der skiller sig ud fra konkurrenterne.

Så næste gang du leder efter den perfekte gadget, så overvej at støtte de danske opfindere og designere ved at give de danske gadgets en velfortjent chance. Du får ikke kun nogle gode gadgets til mænd der har alt, du støtter også den danske industri.

 

Seje ting man kan købe til ham

Til mænd der har alt, er man nødt til at tænke lidt ud af boksen. Her er en liste med fem seje ting man kan købe.

 

Smartwatch

Smartwatches er lige så fede gadgets til mænd der har alt, som det er et fashion statement. Han kan holde styr på sin træning, modtage notifikationer og endda betale for sine indkøb med det. Et smartwatch er både praktisk og stilfuldt og vil imponere enhver mand.

 

VR-headset

Tag spiloplevelsen til et højere niveau med virtual reality. Det vil føre ham med ind i en verden af spændende oplevelser, hvor han kan udforske fjerne galakser, kæmpe mod zombier eller slappe af på en tropisk strand. Perfekt til manden, der elsker teknologi og eventyr.

 

Drone med kamera

Med en drone med kamera kan han tage fantastiske luftfotos og videoer af landskaber og begivenheder uden at bære på tungt kameraudstyr. Det er en sjov og spændende måde at udforske verden på. Kombineret med et VR-headset bliver oplevelsen kun endnu bedre.

 

Smart overvågningskamera

Giv ham ro i sindet med et NEXSMART overvågningskamera. Så kan han holde øje med sit hjem via sin smartphone og modtage notifikationer, hvis der sker noget mistænkeligt. Overvågningskameraet er praktisk og vil gøre enhver mand, der værdsætter tryghed, glad.

 

Bluetooth-højttaler

Lad ham tage yndlingsmusikken med sig overalt med en bluetooth-højttaler. Den trådløse forbindelse gør det nemt at afspille musik fra hans smartphone eller tablet, uanset hvor han er. Den er perfekt til udendørsaktiviteter, fester, eller når han vil nyde musikken på terrassen.

Fede gadgets til mænd

 

Praktiske gadgets til hjemmet

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til praktiske gadgets til hjemmet, som alle er med til at gøre dagligdagen lidt nemmere. Så der skal nok være nogle gadgets til mænd der har alt.

Først og fremmest er der for eksempel små, men utroligt nyttige, smarte termostater. Disse små enheder er ikke kun i stand til at justere temperaturen i hjemmet, men de kan også lære brugerens vaner at kende og indstille sig selv. På den måde kan de komforten og hjælpe med at reducere energiforbruget og dermed spare penge på lang sigt.

Dernæst er der robotstøvsugere, som både mænd og kvinder vil finde praktisk til hjemmet. Disse små hjælpere gør rengøringen til en leg, da de uden brokkerier suger støv og snavs op, mens du selv kan slappe af eller bruge tiden på andre ting. De er især nyttige for travle mennesker, der ikke altid har tid til at holde hjemmet rent.

Endelig er der de trådløse opladningsstationer, der sikrer, at alle hans nyeste enheder altid er klar til brug. Med sådan nogle kommer han aldrig til igen at stå over for det irriterende problem med døde batterier, da disse praktiske opladningsstationer holder alt fra smartphones til smartwatches fuldt opladet og klar til aktion.

Disse er kun eksempler på, hvad der findes til hjemmet, for der er selvfølgelig meget andet som lamper med touch-teknologi, golfspil til toilettet, overvågningskameraer og meget andet. Så find noget, du ved, han vil kunne lide og gør livet nemmere for ham.

 

Gode gadgets til unge mænd

Unge mænd kan være særligt svære at købe gaver til, da deres interesser ofte hurtigt ændrer sig. Men med de rette gadgets til mænd der har alt kan du sikre dig, at du rammer plet.

For den unge mand, der elsker musik og altid er på farten, er bluetooth-højttalere et must-have. De giver ham mulighed for at nyde sin yndlingsmusik, uanset hvor han er, og giver noget ekstra til hans soloeventyr. Fra stranden til campingturen eller bare en tur rundt om blokken, vil disse højttalere blive en fast del af hans tilbehør i dagligdagen.

Har han brug for mere privatliv eller elsker han at game derhjemme, så er et trådløst gaming-headset den perfekte gave. Lyden er lige så vigtig som grafikken i et spil, og med et godt headset kan han komme helt tæt på lyduniverset. Med krystalklar lyd og komfortabelt design kan han høre musik eller spille i timevis uden at skulle bekymre sig om ledninger eller andre begrænsninger.

Endelig er der de smarte aktivitetsarmbånd, der ikke kun giver hans outfit et løft tilføjer, men også hjælper ham med at holde styr på hans træning og sundhed. Disse gadgets er perfekte til den unge mand, der sætter pris på en aktiv livsstil og ønsker at optimere sine træningsresultater. Med funktioner som skridttællere, pulsmonitorer og søvnovervågning giver disse aktivitetsarmbånd ham mulighed for at nå sine mål og opnå sit fulde potentiale.

Om han elsker musikentusiast, gamer eller dyrker sport, er der rigeligt med gadgets til mænd der har alt.

 

Fødselsdagsgave til ham der har alt

Kender du det, at du spørger din kæreste eller far, hvad han ønsker sig til fødselsdagen, og det eneste svar, han kommer med, er en utydelig brummen og mumlen? Måske foreslår han en ny trøje eller et par underbukser som sidste år? Hvis du kan nikke genkendende til det, så må du begynde at tænke ud af boksen for ham. Hvad giver man af gadgets til mænd der har alt? Hvad har han ikke tusindvis af i forvejen? Hvad mangler han, eller kunne han godt bruge nyt af?

Hvad med at give ham en ølvest med plads til 12 øl? Det kunne være en sjov ting til, når han tager på Roskilde, skal til fest, eller når han holder grillaften ude i haven. Med sådan en vest løber han aldrig tør for kolde drikkevarer, og alle hans mandlige venner vil sikkert kigge efter ham med misundelige blikke.

Andre gadgets til mænd der har alt kunne være en skægtrimmer – eventuelt med indbygget laser – hvis han holder af at pleje og trimme skægget til perfektion. Med denne kan han opnå den perfekte fade eller forme fuldskægget på den helt rigtige måde. Det er en praktisk gave, som alle mænd kan bruge.

Disse og andre gode og sjove gadgets til mænd der har alt gør fødselsdagen mere speciel, end den ville have været, hvis der lå endnu et par underbukser i gaven. Så tillad dig selv at smide hans korte ønskeliste i skraldespanden, hvis den bare er en kopi af sidste års liste.

 

Praktiske og sjove julegaver til ham der har alt

Når julen nærmer sig, er det tid til at begynde at tænke på julegaver til ham der har alt. Men hvorfor ikke vælge noget lidt anderledes i år? Praktiske gadgets til mænd der har alt kan være både sjove og nyttige og er den perfekte gave til enhver. Der er et væld af fantastiske muligheder derude, der vil får hans øjne til at lyse op på juleaften.

For den gastronomiske entusiast kunne et sæt lækre køkkenredskaber være den ultimative gave. Tænk på en smart køkkenvægt, der kan måle ingredienser præcist, eller måske en god grilltang, der gør det grillaftenen til en leg, og selvfølgelig et tilhørende forklæde.

Hvis han er til teknologi og elektroniske dimser, er der masser af sjove gadget til mænd der har alt. Et fjernstyret fly eller bil vil bringe minderne tilbage fra barndommen og give ham timevis af sjov. Har I børn, ser du nok hverken manden eller børnene igen lige foreløbig, når de løber af sted for at afprøve det nye legetøj. Du kunne måske også give ham en gammel retro spillemaskine fra dengang han var barn. Det vil han aldrig glemme.

Andre gode valg inkluderer en smart drikkedunk, der minder ham om at drikke nok vand i løbet af dagen, og en sjov skægtrimmer, der gør det til en leg at holde skægget velplejet. Uanset hvilken type mand han er, er der en praktisk og sjov gadget, der vil bringe smil frem på hans ansigt og gøre årets julegave ekstra speciel.

Gadgets til julegave til ham

 

Fede mandeting og elektronik til mænd

Markedet er fyldt med fede gadgets til mænd der har alt, og de kombinerer stil, nostalgi og innovation på en måde, der vil appellere til selv den mest kræsne fyr. Et af de mest populære valg er elektroniske hjælpemidler som el-løbehjul og ethjulede scootere, der giver ham mulighed for at komme hurtigere omkring på en sjov måde. Det er noget, der får ethvert mandehjerte til at banke af spænding.

Retro spilkonsoller er en anden populær gadget, der bringer ham tilbage til ungdommen. Med disse konsoller kan han genopleve barndommens glæder og genopdage de klassiske spil fra gamle dage på en moderne måde. Elektronik gaver til ham er der nok at vælge i mellem.

Intelligent belysning er en anden spændende elektronisk gadget, der kan tilføje en ekstra dimension til ethvert hjem. Med smarte pærer, der kan styres via en app eller stemmekommandoer, kan han skabe den perfekte stemning og tilpasse belysningen til enhver lejlighed.

Når det kommer til at finde den perfekte gave til manden, der har alt, handler det om at tænke ud af boksen og vælge noget unikt og specielt. Uanset om det er elektronik til mænd, praktiske gadgets eller sjove og kreative ting, så er der masser af dimser at vælge imellem.

Hvad end du vælger, vil han nok være glad for, at du alligevel ikke fulgte hans ønske om trøjer og underbukser, for dem har han sikkert alt for mange af i forvejen.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne