Årets bedste oplevelsesgaver til ham i 2024

Kan du ikke finde på noget traditionelt at give til ham, du er rigtig glad for? Eller vil du bare gerne finde på noget udover det sædvanlige? Oplevelsesgaver til ham er perfekte til mænd, som måske har lidt svært ved at finde på noget at ønske sig. De er også perfekte til ham, der synes at have alt.

Det gode ved oplevelsesgaver til ham er, at det er gaver, som sætter sig på nethinden. Altså er det gaver, som ikke bare opleves lige nu og her i øjeblikket. Det er også gaver, som bliver til minder og gode snakke.

Vil du derfor gerne overraske med noget helt særligt, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores forslag til oplevelsesgaver til ham.

Kør i en superbil på bane

Giv den ultimative køreoplevelse med en P1 Apex Racing oplevelse, hvor man kan få lov at køre i en superbil. Denne spændende adrenalin oplevelse giver virkelig en oplevelse for livet. Den perfekte gave til enhver motorsportsentusiast. Vælg mellem sportsbiler som Ferrari, Lamborghini m.fl.

Pris fra 995,00 kr.

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Puch Maxi oser langt væk at nostaligi og drengetur. Tag en guidet Puch Maxi tur i det vestjyske – gerne med et par gode kammerater.

Pris fra 345,00 kr.

Gavekort til ølsmagning

Giv et gavekort til en ølsmagning i gave! En fantastisk gave som både giver glæde når den modtages og når den bruges. Vælg mellem ølsmagninger over hele landet, og smag på en håndfuld øl mens i får historier og viden om øllen med på vejen.

Pris fra 149,00 kr.

Vinsmagning i hele Danmark

Et gavekort til en vinsmagning er en fantastisk gave til manden der har alt, for selvom han har alt, kan han altid blive klogere på vin! Vælg mellem barer, vingårde og andre destinationer rundt om i hele landet.

Pris fra 249,00 kr.

Whiskysmagning oplevelse

Manden der har alt, kan højst sandsynligt godt lide gode sager som whisky! Giv ham her et gavekort til en whiskysmagning, hvor der skal smages og blives klogere på adskillige whiskyer. Vælg mellem destinationer over hele landet. De fleste steder er der rundvisning inkluderet.

Pris fra 100,00 kr.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Et spaophold på Ystad Saltsjöbad i Sverige, og er et af Nordens absolut bedste spahoteller. Det er ikke uden grund, at netop denne destination er utrolig populær hos danskerne. Tager i afsted en gang, kommer i helt sikkert igen.

Pris fra 2.900,00 kr.

Faldskærmsspring – Solo eller tandem!

Et faldskærmsudspring er den ultimative oplevelsesgave til ham der elsker adrenalinfyldte oplevelser! Vælg mellem solosprig og tandemspring over stort set hele landet. En fed oplevelse for livet er en af de bedste gaver du kan give!

Pris fra 1.995,00 kr.

Ballonflyvning

Oplevelser er altid en god gave til ham der har alt. Her har du mulighed for en spændende ballontur i en luftballon, som flyver fra enten Silkeborg eller Roskilde. Du kan vælge begge.

Pris fra 2.495,00 kr.

Helikoptertur

Selvom man har alt, kan man altid godt blive en helikoptertur rigere. En helikoptertur er en fed oplevelse, hvor i vil opleve Danmark fra fugleperspektiv. Vælg mellem ture over hele landet – også privatture, hvor det kun er jer/ham og piloten.

Pris fra 699,00 kr.

Køb i sportsvogn på bane

Her har du mulighed for at køre i en super fed sportsvogn på bane, hvor du rigtig kan give den gas! Vælg mellem Porche, Ferrarie, Lamborghini og andre fede sportsvogne.

Pris fra 995,00 kr.

Middag på Madklubben

Madklubben har over 30+ fantastiske restauranter fordelt i byen som København, Århus, Odense og mange flere. Her kan du give et gavekort på 500 kr., som kan bruges på en valgfri Madklubben restaurant. Alle Madklubbens restauranter servere fantastisk mad til super gode priser.

Pris fra 500,00 kr.

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Trolden Destilleri giver dig mulighed for at få din helt egen whiskyflaske. Den perfekte oplevelsesgave til manden der elsker en god whisky i ny og næ.

Pris fra 350,00 kr.

Glamping

Inviter manden der har alt på en glamping tur med et gavekort til en af disse mange glamping destinationer rundt om Danmark. I får en stort kanvastelt med seng, møbler og andet i skal bruge, til at leve i luksus i naturen. En super fed oplevelse til de som både elsker naturen og luksus.

Pris fra 1.395,00 kr.

Undervandsjagt

Undervandsjagt er jagt under vand. Her dykker i og jager i efter fisk, hummere og lign med harpuner. En super fed og anderledes form for jagt, som de fleste mænd vil elske at prøve kræfter med.

Pris fra 400,00 kr.

Escape Room

Vil du gerne give en anderledes og sjov oplevelse i gave, som i kan lave sammen? Så giv et gavekort til et Escape Room, hvor i skal klare opgaver og løse gåder for at komme ud af den situation i er blevet placeret i. Se de mange fede Escape Room oplevelser via linket.

Pris fra 375,00 kr.

Flødebollekursus

Et flødebollekursus er en atypisk gave til manden der har alt, hvilket gør den helt perfekt! Det er nemlig anderledes og atypiske gaver, der er det bedste gaver til denne type mænd. På kurset vil i uden tvivl få en sjov og lærerig dag sammen, og så er det inklusiv dessert!

Pris fra 324,00 kr.

Dinner in the Dark

Skal i prøve en anderledes tur på restaurant? Så er dinner in the dark måske noget for jer. I får en 3-retters menu med vin & underholdning i mørke. I vil opleve, at det er en helt anden oplevelse, at spise i komplet darkness.

Pris fra 1.195,00 kr.

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Kender du en madelsker som skal have en gave? Så er et gourmetophold på Hotel Thinggaard en helt fantastisk gaveide. I vil bl.a. nyde en 5-retters gourmetmenu.

Pris fra 2.796,00 kr.

Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Et gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel giver jer mulighed for at spise lækkert mad med udsigt over Limfjorden. Maden er lavet med lokale råvarer og er i absolut topklasse.

Pris fra 2.298,00 kr.

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Hvis manden du skal give gave til elsker nye fede oplevelser, så er en havkajak og fossiljagt med Møns Klint helt sikker lige ham. En super fed og anderledes oplevelse i smukke omgivelser.

Pris fra 695,00 kr.

Indoor Skydiving hos Copenhagen Air Experience

Hos Copenhagen Air Experience kan du opleve hvordan skydiving er i deres indendørs faciliteter. En super fed og anderledes oplevelse, som er helt perfekt til ham som overvejer faldskærmsudspring.

Pris fra 445,00 kr.

Kitesurfing kursus hos Kitekollektivet

Prøv kitesurfing med en erfaren kitesurfinstruktør. En vanvittig sjov oplevelse, som med garanti sætter adrenalinen igang. Men pas på – kitesurfting kan være stærkt vanedannende!

Pris fra 699,00 kr.

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Djævleræs er en super fed oplevelse, og noget som de fleste mænd har en drengedrøm om at prøve. Giv ham 12 omgange på banen i gave, og se lyset bliver tændt i hans øjne!

Pris fra 1.250,00 kr.

Kør gokart hos Racehall

Kør gokart på verdens største indendørs gokartbane hos Racehall! En fed gave til manden med fart i blodet. Giv det evt. i gave til din kammerat eller anden person, du gerne vil dele en fed oplevelse med.

Pris fra 360,00 kr.

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Oplevelsesgaven her er oplagt til ham som elsker en god gin og tonic. Her får du nemlig mulighed for at destillere din egen gin. Dertil får du ginens historie med, og så skal der naturligvis smages på varerne.

Pris fra 600,00 kr.

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Hvis du gerne vil give et luksuriøst wellnessophold til manden der har alt, så er et wellnessophold på Hotel Thinggaard for 2 lige det du leder efter. Der er dømt luksus, afslapning og fuld skrue på livskvaliteten under hele opholdet.

Pris fra 2.896,00 kr.

Michelin menu hos Substans

Selv ham der har alt kan med garatni klare en gastronomisk oplevelse i form af en 15-retters Michelin-menu hos Substans i Århus. En super oplevelse og en intet mindre en genial gave til de som har alt.

Pris fra 695,00 kr.

Østerssafari i Limfjorden

Kan du lide østers? Tag det til det næste niveau, ved at tage på østerssafari og fang dine egne østers i Limfjorden. En populær oplevelsesgave som har fået rigtig gode anmeldelser.

Pris fra 299,00 kr.

Prøv pistolskydning hos Gunsport

De fleste mænd har på et tidspunkt drømt om at prøve at skyde med en rigtig pistil. Hos Gunsport kan du her prøve at skyde med både 9 mm pistol og revolver på skydebane. Så er der dømt drengetur!

Pris fra 1.090,00 kr.

Spaophold på Hotel Budersand

Forkæl manden der har alt med et luksus spaophold på Hotel Budersand i Slesvig-Holstein, Tyskland. I får 3 dage i et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, og har samtidig adgang til deres fantastiske spa, morgenmad inkluderet og meget mere.

Pris fra 11.250,00 kr.

Spaophold på Hotel Skansen

Trænger du til at komme lidt ud? Så er et spaophold på Hotel Skansen i Sverige lige det du leder efter. Inviter din partner eller gode ven med, og nyd en weekendtur i luksus og fuld afslapning.

Pris fra 2.510,00 kr.

Strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff

Trænger modtageren til en ny hobby? Giv et gavekort til en omgang strandsurfing ved Vesterhavet. En oplevelse med masser af fart på!

Pris fra 375,00 kr.

Urban High Roping

Verdens højeste High Roping bane finder du 10 min. fra Københavns centrum. Her kan i high rope langt over jorden – en fed oplevelse der udløser adrenalin ud i hele kroppen.

Pris fra 399,00 kr.

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Tambohus Kro og Badehold i Nordjylland er det perfekte sted til en getaway med din partner. I kan bl.a. vælge mellem adgang til Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden.

Pris fra 2.798,00 kr.
Indholdsfortegnelse

Find de bedste, sjoveste og mest spændende oplevelsesgaver til ham

Er han til adrenalin? Velsmag? Afslapning? Her på siden kan du gå på den vildeste opdagelsesrejse i oplevelsesgaver til ham, da vi har sørget for at finde de bedste mulige bud på gode oplevelser.

Mænd er meget forskellige, så derfor har vi så vidt muligt også forsøgt at finde mange forskellige bud på, hvad du kan give i oplevelser til ham der har alt. Vi forstår til fulde, at du gerne vil give ham det bedste mulige – og ikke mindst give ham en gave, som enten udfordrer ham på det sædvanlige, eller som rammer spot on i forhold til det, han godt kan lide at lave.

Her på siden kan du således finde oplevelser såsom:

 • Ølsmagning
 • Helikoptertur
 • Luftballon tur
 • Adrenalin oplevelser
 • Spaophold
 • Weekendophold
 • Vinsmagning
 • Escape room
 • Flødebollekursus

Du har derfor alletiders mulighed for at lade dig inspirere til spændende og sjove oplevelser, som han enten kan gøre sammen med dig eller nogle venner. Uanset hvad er vi helt sikre på, at han bliver glad for gaven!

 

Oplevelsesgaver til ham med adrenalin

Gaver med adrenalin indblandet har som regel altid været gode oplevelser til mænd. Dermed ikke sagt at alle mænd synes, at adrenalin er de fedeste at få i gave – men, der er som regel ikke mange, der holder sig tilbage fra at få et sus i kroppen.

Er din mand, kæreste eller ven også til adrenalin af og til, kan du med fordel overveje at give en gave såsom en tur i sportsbil, en tur i luftballon eller måske en tur i flysimulator. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til adrenalin.

Vi har forsøgt at finde så mange forskellige bud på lidt sjove og actionprægede oplevelser, så han om noget får noget at glæde sig til, når du overrækker ham gaven. Det er gaver, der både er gode til fødselsdag, jul og som overraskelser, bare fordi han fortjener det.

 

Oplevelsesgaver til ham, der går direkte i ganen

Er han ikke så meget til adrenalin? Men gør det ham ikke noget at sidde og smage nyt? Så prøv at gå efter nogle oplevelsesgavekort til ham til ølsmagning, vinsmagning og andre former for smagning, der inkluderer væske eller mad til ganen. Det er en god måde at komme ud på og at komme hinanden ved.

Prøver du eller I noget, som I heller ikke har gjort før, kan det være et godt udgangspunkt for nogle gode samtaler og at lære hinanden endnu bedre at kende, end hvad I allerede gør.

Vejen til en mands hjerte går gennem maven, plejer man at sige. Så vil du gerne imponere en sød fyr eller holde ved i ham, som du har fanget, er det ikke nogen helt dårlig ide at gå efter velsmagende oplevelser.

Det er også perfekt at give som oplevelser til ham der har alt!

 

Oplevelsesgaver til ham, der fyrer op for romantikken

Er du så heldig at have vundet en sød fyrs hjerte? Eller vil du måske gerne gå all in på at gøre det? Måske du bare gerne vil sikre, at romantikken og de varme følelser forbliver der selv efter mange års forhold? Oplevelsesgaver er perfekte til dette. For er der noget, der kan fyre op for romantikken og de varme følelser for hinanden, så er det gode oplevelser sammen.

Romantiske oplevelsesgaver til ham der har alt kunne være:

 • Gavekort til wellness
 • Gavekort til slotsophold
 • Gavekort til kroophold
 • Gavekort til massage med middag
 • Gavekort til romantisk glamping i naturen
 • En romantisk getaway til Paris, Rom eller Firenze

De er intet i vejen for at give en romantisk oplevelsesgave til ham der har alt, da han med garanti vil sætte pris på det. Mænd kan også godt lide at blive vartet op og gjort kur til. Så vil du gerne vise ham, hvor glad du er for ham, er det bare med at gå all in på den romantiske oplevelse. Vi har samlet lidt forskellige og gode bud på det, så du kan finde masser af inspiration!

 

Særlige oplevelsesgaver til ham der har alt

Vil du meget gerne gå all in på at overraske ham? Og skal det derfor være noget mere unikt og helt særligt? Det er der ikke noget at sige til – og det kan vi godt forstå, du gerne vil!

Men hvad skal du så lige finde på?

Du kan med fordel overveje:

 • Djævleræs til ham med fart i blodet
 • Helikoptertur
 • Rundflyvning over Danmark
 • White Water Kajak i Sverige
 • Prøvedyk
 • Minicruise til Norge
 • Kørekort til kampvogn

Når først du dykker ned i de særlige muligheder for gaver til manden der har alt, dukker der et væld af gode oplevelser frem. Er hverken du eller han kræsen, er det bare med at udnytte muligheden for at komme til at opleve noget helt særligt.

 

Hvorfor er oplevelser bedre end fysiske gaver?

Oplevelsesgaver er ikke nødvendigvis bedre end fysiske gaver. Men det kan være bedre end gaver, når der ikke er noget, der står på ønskelisten. En mand vil meget hellere have nogle gode oplevelser at se frem til i stedet for en vase i vindueskarmen eller endnu et ølglas til samlingen.

Oplevelser er noget, der skaber minder. Tiden er ikke noget, vi får igen, så derfor er oplevelser noget af det ypperste, man kan give – fordi tiden bliver udfyldt med noget meningsfyldt, sjovt eller romantisk, som altid vil forblive på nethinden. Ølglas kan man altid få – men hvornår kommer man lige afsted i en luftballon, en flysimulator eller i en Ferrari igen?

Du kan derfor nærmest ikke gå galt i byen med oplevelser i gave til manden der har alt. For han vil med al sandsynlighed sætte rigtig stor pris på det. Især hvis der er tale om gaver, som stemmer overens med hans interesser eller personlighed.

Du skal derfor heller ikke være nervøs for at give ham oplevelser i stedet for gaver, selv hvis han ønsker sig lidt forskelligt. Oplevelser kan man ikke få nok af. Særligt ikke i en hverdag, hvor det måske hurtigt går lidt for meget op i arbejde, mad og vasketøj. Her er oplevelser en skøn og virkelig dejlig adspredelse.

Hold dig derfor endeligt ikke tilbage og forkæl ham med oplevelser, som han sjældent glemmer igen!

 

Hvad koster oplevelsesgaver til ham?

Prisen for oplevelsesgaver til ham er meget afhængig af, hvad det er, du vælger. For går du efter en tur i kajak i Københavns kanaler? Eller en romantisk getaway? Oplevelser koster alt lige fra ganske få hundrede kroner til et par tusinde kroner. Det behøver ikke være stort og fancy for at være godt og hyggeligt.

En tur på en café, han længe har snakket om, kan være lige så fantastisk en oplevelse for ham som en miniferie et sted hen. Sørger du blot for, at stemningen omkring oplevelsen bliver god og hyggelig, er der også garanti for, at det bliver en oplevelse, som han vil sætte pris på og ikke mindst huske.

Vi har samlet oplevelsesgaver til ham i forskellige prisklasser. Gå derfor gerne på opdagelse og se, om ikke du kan finde en oplevelse eller to, som både frister og prismæssigt matcher dit budget. Det vigtigste er, at du finder en gave, som passer præcist på den, han er.

 

Bliv inspireret til oplevelser til ham, der har alt året rundt

Kan du godt lide at forkæle ham? Og er det ikke nødvendigvis kun til fødselsdage og jul, du godt kan lide det? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi, når du er i gavehumør. For vi elsker også at give inspiration til oplevelsesgaver året rundt. Vi opdaterer derfor løbende vores inspirationsliste, så du altid har mulighed for at give noget nyt og spændende til ham, du holder af.

Det er alt lige fra små og hyggelige oplevelser til de større, der inkluderer fly, slotte og hoteller. Der er noget for enhver smag og til enhver anledning. Vi tør derfor godt love, at det aldrig er kedeligt at lægge vejen forbi os, når du gerne vil overraske.

Vi har tilmed også sørget for at finde oplevelsesgaver i forskellige prisklasser, så du ikke er nødt til at gå på kompromis. Du kan derfor overraske ham med en masse fantastiske ting, uanset om du har ganske få hundrede eller et par tusinde at gøre med. Husk på, at det ikke er beløbet, der har betydning for værdien af gaven – det har den energi, du lægger i det.

Du kan trygt klikke dig videre til de udbydere, vi har fundet frem til. De er alle danske og med garanti nogen, du kender i forvejen. Her køber du et gavekort, som du får tilsendt direkte og kan give videre eller indløse, når det passer ind i jeres program.

Rigtig god gavejagt – vi håber, han bliver godt overrasket!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelsesgaver til ham

Man kan aldrig få oplevelser nok, hvorfor en oplevelsesgave, er den perfekte gave til manden der har alt. Det er en gave du kan give igen og igen, uden at den bliver kedelig. En gavetype, som selv manden der har alt, ikke kan få nok af.

Den bedste oplevelsesgave til manden der har alt, kommer an på hver enkelt mand individuelt. Nogle populære oplevelser til ham der har alt, er faldskærmsudspring, helikoptertur, gavekort til spa- og wellnessophold samt gavekort til madkurser.

Denne artikel er anmeldt af Jesper Jensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne