80 kreative gaver til ham der ikke ønsker sig noget i 2024

Det er altid lidt svært at købe gaver til ham der ikke ønsker sig noget. Hvis han ikke ønsker sig noget, hvad gør man så? Giver man ham bare et gavekort eller nogle mønter i en kuvert? Der er heldigvis masser af kreative måder at glæde ham på alligevel, selvom han synes at have alt, hvad han har brug for.

I listen nedenfor kan du finde et godt udvalg af kreative gaveidéer, der vil imponere selv den mest kræsne modtager. Når du har kigget listen igennem, og mangler du videre inspiration, kan du kigge i guiden nederst på siden.

Indholdsfortegnelse

Bronzeskulpturer i 99 eksemplarer

Giv en gave som ikke alle kan få, i form af en bronzeskulptur, som er lavet i et begrænset antal. Mange af skulpturerne her er lavet af kendte kunstnere og kun i 99 eksemplarer. De symboliserer hver i sær noget, som f.eks. styrke, sammenhold, visdom osv.

Pris fra 800,00 kr.

Unikke vin op til 100 år gammel (fra alle fødselsår)

Giv manden der har alt en unik vin som ikke kan fås andre steder i Danamark. Disse vin er op til 100 år gamle. Du kan evt. give ham en vin fra hans fødselsår. Se det imponerende udvalg via linket.

Pris fra 200,00 kr.

Personlige Zippo lightere med gravering

Opdag den tidløse charme med Zippo lightere med personlig gravering. Disse klassiske lightere er ikke kun pålidelige, men kan også personaliseres, hvilket gør dem til en unik gave. Perfekt til manden, der værdsætter kvalitet og elegance i hverdagen. Vælg mellem klassiske modeller såvel som med tema som murer, tømrer, smed m.m. (sidste nævnte perfekt til svendegave).

Gratis gravering
Pris fra 299,00 kr.

Champagnesabler med gravering

Der er ikke nogen tvivl om at en champagnesabel er en god gave til verdensmanden! Her kan du samtidig få graveret sablen med navn og evt, en lille hilsen. Vælg mellem en række eksklusive champagnesabler til ethvert budget. Nogle kommer samtidig en en flot gavekasse klar til at give.

8% rabatkode: gave
Pris fra 395,00 kr.

Unikke håndlavede metalfigurer (kan graveres)

Vælg mellem 250+ forskellige unikke og håndlavede metalfigurer i en lang række forskellige temaer. Der er temaer med forskellige jobs, sportsgrene, musik og endda frække og sjove. Der vil med garanti være en, som passer lige til manden du skal give gave til! Metalfiguren kan samtidig graveres. En både unik, anderledes og personlige gaveide.

Pris fra 200,00 kr.

Personlig kortholder med navn

Giv ham en personlig kortholder med navn, som passer til ham. Vælg mellem den klassiske Georg Jensen kortholder, kortholdere i læder eller træ, og mange andre flotte modeller. Kortholderen kan graveres gratis,

Gratis gravering
Pris fra 150,00 kr.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en unik gave med et personligt krus! Skriv navnet og en personlig bedømmelse af modtageren på dette sjove krus. Perfekt til at tilføje en personlig touch til kaffepauser. Det er en ideel gave til dem, der sætter pris på humor og personlige detaljer. Kruset rummer ca. 325 ml, er lavet af polymerglaseret stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Personalisering gør hvert krus til en særlig gave, der helt sikkert vil bringe smil frem.

Pris fra 129,00 kr.

Do Your Own Whiskey Gaveæske – Lav Din Egen Whiskey

“Do Your Own Whiskey” gaveæsken er en spændende gave til whiskyelskeren. Dette sæt giver mulighed for at eksperimentere med at lave sin egen whisky, hvilket gør det til en unik og personlig oplevelse. Det er en ideel gave til dem, der sætter pris på håndværket bag spiritus og nyder at prøve noget nyt.

Pris fra 289,00 kr.

Kør i en superbil på bane

Giv den ultimative køreoplevelse med en P1 Apex Racing oplevelse, hvor man kan få lov at køre i en superbil. Denne spændende adrenalin oplevelse giver virkelig en oplevelse for livet. Den perfekte gave til enhver motorsportsentusiast. Vælg mellem sportsbiler som Ferrari, Lamborghini m.fl.

Pris fra 995,00 kr.

Personlig lommelærke med navn

Giv ham hans helt egen personlige lommelærke med navn på! Du kan både skrive hans navn og en lille hilsen eller dato – det er op til dig.

Gratis gravering
Pris fra 149,00 kr.

Ølglas med gravering

Giv et eller flere personlige ølglas med gravering. Han har helt sikker et ølglas eller 2, men han har sikkert ikke et personligt et med navn på. Super fed og personlig gave til ham der har alt. Vælg mellem mange forskellige ølglas og designs.

Pris fra 89,00 kr.

Bryg Dit Eget Øl – Brewbarrel

Til manden, der elsker et godt øl! Med dette kit kan han eksperimentere med at brygge sit eget øl derhjemme. En sjov og lærerig oplevelse, der ender med en velsmagende belønning. Brygning har aldrig været så let.

Pris fra 299,00 kr.

Kraftig genopladelig håndholdt støvsuger til bilen

Effektiv og kraftig håndholdt støvsuger til bilen med en sugekraft på 5000Pa. Kompakt og genopladelig, den kan gemmes i handskerummet og er perfekt til rengøring af bilen. Med et eksklusivt design og to mundstykker, er den ideel til grundig rengøring.

Pris fra Original price was: 999,00 kr..Current price is: 295,00 kr..

Personligt Chokoladehjerte med eget foto

Giv en unik og personlig gave med dette chokoladehjerte, hvor du kan tilføje et specielt foto. En sød måde at vise din kærlighed og skabe et varigt minde.

Pris fra 229,00 kr.

Personlig karikaturtegning (eller anden stilart)

En personlig og sjov karikaturtegning er en super fed gave til manden der har alt! Kan gives til alle anledninger, og er helt sikker noget, han ikke har i forvejen. Udover karikaturtegning kan kunstneren også lave andre stilarter – bl.a. portættegning, dream portræt og vandmaleri. Tegningen kan være af ham, jer to sammen, eller hele familien.

10% rabatkode: Rabat10
Pris fra 399,00 kr.

100 Beers Skrabeplakat

Denne skrabeplakat fra 100 Beers er den ultimative udfordring for ølentusiasten. Hver gang han nyder en ny øltype, kan han skrabe den af på plakaten. En sjov og interaktiv gave, der vil pynte på væggen.

Pris fra 139,00 kr.

Toms Skildpadder i Metaldåse

En klassisk og elsket favorit, Toms Skildpadder, præsenteret i en elegant metaldåse. Den perfekte gave til manden, der værdsætter kvalitetschokolade og klassisk dansk konfekture.

Pris fra 189,00 kr.

smartphoto Kortholder i læder

Den personlige kortholder i læder fra Smartphoto er et stilfuldt og funktionelt tilbehør. Den kan indgraveres med en dato, et specielt minde, eller et ord, der beskriver dig perfekt. Lavet af vegetabilsk garvet bøffellæder, rummer den mindst 3 kreditkort, pengesedler og/eller fotos. Denne kortholder er både praktisk og personlig, og gør sig godt i enhver taske eller lomme.

Pris fra 239,00 kr.

Chili Klaus Spicy Gaveæske

Til den mand, der elsker et krydret kick. Denne gaveæske fra Chili Klaus indeholder et udvalg af de hotteste chiliprodukter. Perfekt til at spice enhver ret op og bringe varme til smagsløgene.

Pris fra 699,00 kr.

Baileys Varm Kakaopulver

Forkæl ham med denne luksuriøse Baileys varme kakao. Den rige, cremede smag af Baileys blandet med lækker chokolade skaber en uimodståelig drink, perfekt til hyggeaftener derhjemme.

Pris fra 129,00 kr.

Realistisk chokolade værktøj

Opdag den perfekte gave til den håndværksinteresserede slikelsker! Denne originale chokoladeæske indeholder livagtige værktøjer lavet af den fineste mælke- og mørk chokolade. Sættet inkluderer forskellige værktøjer, hvilket gør det til en sjov og uventet gave. Chokoladerne er detaljeret udformet for at ligne ægte værktøj, ideel til at løfte humøret og tilfredsstille søde tand. Perfekt til en sød overraskelse med et twist af humor og kreativitet.

Pris fra 153,00 kr.

Chokoladefontæne

Forkæl en særlig mand med denne elegante chokoladefontæne. Perfekt til at gøre enhver fest eller sammenkomst endnu mere lækker og mindeværdig. Nem at bruge og en fantastisk måde at nyde frisk, flydende chokolade på.

Pris fra 199,00 kr.

Eget foto på kvalitetslærred

Det personlige foto på lærred er en fantastisk måde at bringe dine yndlingsbilleder til live. Du uploader dit billede, og det bliver trykt på et kvalitetslærred, som fås i forskellige størrelser. Det er en ideel gave til at forevige specielle øjeblikke eller skabe unik vægkunst i hjemmet.

Pris fra 929,00 kr.

Lav din egen fotobog

Et personlig fotobog med egne billeder, er den ultimative personlige gave du kan give! Du kan her lave din egen fotobog et god kvalitet, til en super god pris. Se de mange designs der er at vælge i mellem, og start på din nye fotobog i dag. Det er super nemt!

Pris fra 309,00 kr.

BBQ gaveæske med Sort Forklæde

BBQ gaveæsken fra Smartphoto er en ideel gave til grillentusiaster. Denne gaveæske indeholder et personligt forklæde, som kan tilpasses med navn, og forskellige grillredskaber for at skabe den perfekte grillaften. Forklædet er lavet af Fairtrade-certificeret bomuld, som ligner og føles som hør, og kommer i forskellige farver. Sættet leveres i en elegant gaveæske og er perfekt til dem, der elsker at grille og sætter pris på personlige detaljer.

Pris fra 549,00 kr.

Personlig Whiskey gaveæske

Whiskey gaveæsken er en elegant gaveæske designet til whiskey-entusiaster. Den indeholder luksuriøse whiskeyglas, whiskeysten til at afkøle din drink, en personlig lommelærke, og et hæfte med whiskeybaserede opskrifter. Du kan vælge mellem forskellige designs og personliggøre lommelærken med tekst eller et citat. Dette sæt leveres i en smukt designet gaveæske, hvilket gør det til en ideel gave til både nybegyndere og erfarne whiskeydrikkere.

Pris fra 449,00 kr.

Personlige Strømper med Billede

Skab et mindeværdigt og humoristisk indslag i hverdagen med disse personaliserede strømper. Dit valgte ansigt trykt på strømperne giver en personlig og humorfyldt gave, der garanteret får enhver til at grine.

Pris fra 179,00 kr.

Mingle Grilltang Sort

Mingle Grilltang er det ultimative redskab til grillmesteren. Den er designet til at gøre grillning nemmere og mere bekvemt. Perfekt til manden, der elsker at stå ved grillen.

Pris fra 339,00 kr.

Himitsu-Bako

Himitsu Bako er en traditionel japansk gådelås, der vil udfordre og underholde manden, der elsker en god gåde. Dette er den perfekte gave til manden, der har alt, men altid er på udkig efter en ny udfordring.

Pris fra 695,00 kr.

Chokoladeæske med Værktøj

Denne unikke chokoladeæske indeholder en samling værktøjer formet af udsøgt chokolade. Nyd en kreativ blanding af mælke-, hvid-, og mørk chokolade støbt som forskelligt værktøj. Hver bid er en kunstfærdig efterligning af ægte værktøj, der byder på både visuel glæde og udsøgt smag. Giv denne chokoladeæske som en humoristisk og appetitvækkende overraskelse, der garanteret vil vække begejstring hos enhver modtager.

Pris fra 79,00 kr.

U.S. Polo Assn. tøj

Forfin din stil med tøj og tilbehør fra U.S. Polo Assn. Kollektionen kombinerer klassisk elegance med moderne flair, og tilbyder alt fra afslappede poloer til stilfulde jakker. En ideel gave til manden, der sætter pris på både komfort og klasse.

Pris fra 179,00 kr.

Oplukker i træ med Full colour print

Den personlige oplukker er en unik og praktisk gave. Du kan tilpasse den med et billede, navn, eller tekst efter eget valg. Denne oplukker er tilgængelig i forskellige designs og materialer, herunder træ og stål, hvilket giver den et holdbart og stilfuldt look. Den er perfekt til grillaftener, middagsselskaber, eller som housewarming-gave, og vil helt sikkert blive en samtalestarter.

Pris fra 169,00 kr.

Personaliserede Strømper med Ansigt – Hund

Overrask manden, der har alt, med disse personaliserede strømper. Vælg et billede af hans hund, og få det trykt på et par strømper. En sjov og unik gave, der vil bringe smil på hans læber.

Pris fra 179,00 kr.

Fizzics Draftpour Ølhane

Giv manden, der har alt, muligheden for at nyde hans yndlingsøl på den bedste måde med Fizzics DraftPour ølhane. Denne enhed forvandler enhver øl til en frisk fadøl. Perfekt til enhver ølelsker.

Pris fra 1.295,00 kr.

Personlig stjernehimmel plakat

Du kan selv designe denne personlige stjernehimmel plakat med farve, stjenebillede, dato og tekst. En genial gaveide til et fejre en særlig anledning eller en bestemt dato. Det kan være alt fra en bryllupsdag til jubilæumsgave.

10% rabatkode: genialegaver2024
Pris fra 169,00 kr.

Personlig Termoflaske med bambuslåg 75 cl

Den personlige termoflaske, med mulighed for at tilføje eget billede eller tekst, er en ideel gave til dem, der ofte er på farten. Den er praktisk og smart, og holder varme drikke varme i 12 timer og kolde drikke kolde i op til 24 timer. Dette gør den perfekt til mange forskellige lejligheder, som f.eks. rejser eller udendørs aktiviteter. Termoflasken kan vaskes i opvaskemaskinen, dog anbefales det at vaske bambuslåget i hånden.

Pris fra 259,00 kr.

DreamCharge Nightlight med 15W Trådløs Fastcharger, Højtaler, RGB Lys

Den multifunktionelle DreamCharge Nightlight kombinerer en 15W trådløs oplader med et nattelys. Med forskellige lysindstillinger, kan den skabe en afslappende atmosfære, og dens app-kontrol giver dig adgang til et væld af tilpasningsmuligheder. Et elegant og praktisk tilføjelse til soveværelset.

Pris fra Original price was: 999,00 kr..Current price is: 549,00 kr..

Baileys Trøfler i Rør

Disse lækre Baileys trøfler er det ultimative luksus slik. Hver trøffel er en perfekt kombination af blød, cremet Baileys og rig, lækker chokolade. Præsenteret i et elegant rør, de er den perfekte gave til enhver chokolade og Baileys elsker.

Pris fra 139,00 kr.

Graveret læder pung

Den personlige læderpung er en elegant og praktisk form for tilbehør til manden der har alt. Denne kvalitetslæderpung kan tilpasses med navn eller en speciel besked, hvilket gør den til en perfekt personlig gave. Den er både funktionel og stilfuld, ideel til daglig brug.

Pris fra 249,00 kr.

Grillsæt i læderetui med navn

Dette personlige grillsæt kombinerer funktionalitet og stil med kvalitets grillværktøj pakket i et elegant læderetui. Det kan personliggøres med navn, hvilket gør det til en unik og betænksom gave til enhver lejlighed, fra fødselsdage til fars dag.

Pris fra 409,00 kr.

Personlig Termo med krus 35 cl

Denne personlige termoflaske er et ideelt valg for dem, der ofte er på farten. Denne termoflaske kan tilpasses med foto og/eller tekst og er designet til at holde drikkevarer varme i op til 12 timer eller kolde i op til 24 timer. Den er dobbeltvægget og lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer både holdbarhed og kvalitet. Flasken er et praktisk og personligt valg, perfekt til daglige pendlinger, udendørs eventyr eller som en tankevækkende gave.

Pris fra 209,00 kr.

Fede shark slides

Selv manden der har alt, kan bruge et par fede shark slides! Shark slides fås både som hjemmesko og slippers som dem set på billedet. Dertil fås de i stort set alle størrelser, og et væld af forskellige farver.

Pris fra 225,00 kr.

Personlige Strømper – Multiface

Giv en gave, der virkelig er unik, med disse personlige Multiface strømper. Vælg flere forskellige ansigter, og giv manden en gave, der er lige så unik som han er.

Pris fra 179,00 kr.

Morgenkåbe til mænd

Den personlige badekåbe til mænd er en luksuriøs og komfortabel gave, der kan tilpasses med navn. Denne badekåbe er perfekt til afslappende stunder og kombinerer stil med personligt præg, hvilket gør den til en ideel gave til enhver mand, der værdsætter både komfort og personlig stil.

Pris fra 409,00 kr.

Vinsmagning i hele Danmark

Et gavekort til en vinsmagning er en fantastisk gave til manden der har alt, for selvom han har alt, kan han altid blive klogere på vin! Vælg mellem barer, vingårde og andre destinationer rundt om i hele landet.

Pris fra 249,00 kr.

Grillforklæde med Ølbælte

Grillforklæde med ølbælte er det ultimative tilbehør til enhver grillentusiast. Med plads til op til seks øldåser, holder det din favoritdrik lige ved hånden, mens du tilbereder lækre måltider. Giv din mand det han har brug for til at blive den ultimative grillmester.

Pris fra 219,00 kr.

Whiskysmagning oplevelse

Manden der har alt, kan højst sandsynligt godt lide gode sager som whisky! Giv ham her et gavekort til en whiskysmagning, hvor der skal smages og blives klogere på adskillige whiskyer. Vælg mellem destinationer over hele landet. De fleste steder er der rundvisning inkluderet.

Pris fra 100,00 kr.

Peter Larsen kaffe

Oplev en verden af aromaer med Peter Larsen Kaffe. Vælg mellem et bredt udvalg af kvalitetskaffer, perfekt til kaffekendere. Hver kop byder på en unik smagsoplevelse, og er den ideelle gave til manden, der elsker at starte dagen med en fremragende kop kaffe.

Pris fra 64,95 kr.

Personlig lommelærke med farvetryk

Den personlige lommelærke er en unik og stilfuld gave, der kan tilpasses med en valgfri tekst gravering på læderet omkring flasken. Denne robuste lommelærke, lavet af vegansk læder og rustfrit stål, er perfekt til at medbringe dine yndlingsdrikkevarer på en elegant måde. Den er ideel til udendørs eventyr, fester eller som en personlig gave.

Pris fra 179,00 kr.

Personligt læderforklæde med navn

Står ham du skal give gave til for grillen når der skal grilles bøffer om sommeren? Så er dette personlige læderforklæde med navn en super gaveide til ham. Du vælger selv navn, design og evt. tekst. Fås i flere farver.

Pris fra 628,00 kr.

Snickers chokoladegave med navn og billede

Forkæl en chokoladeelsker med en lækker Snickers chokoladegaveæske. Denne unikke gave kan personaliseres og er fyldt med lækre Snickers chokoladebarer, hvilket gør den til en perfekt overraskelse til enhver sød tand. En ideel gave til fødselsdage, helligdage eller som en speciel tak.

Pris fra 149,00 kr.

Chips- og Dipskål

Skab den perfekte chips- og dip-oplevelse med denne stilfulde skål fra KitchPro. Skålen er delt i to sektioner, der sikrer en nem og lækker servering. Den er ideel til film- eller spilaftener og vil utvivlsomt blive et hit ved enhver social sammenkomst.

Pris fra 169,00 kr.

Chili Klaus Hot n’ Sweet Gaveæske

Leder du efter den perfekte gave til manden, der elsker stærk mad? Chili Klaus Hot N Sweet Gaveæske er svaret. Den indeholder et udvalg af hotte og søde delikatesser, der garanteret vil sætte fut i smagsløgene.

Pris fra 799,00 kr.

Anthon Berg Marcipanbrød i Metaldåse

Overrask marcipanelskeren med en uimodståelig klassiker i smuk udførelse! Den smukke metaldåse med 32 lækre marcipanbrød fra Anthon Berg er den perfekte gave til chokoladekenderen.

Pris fra 189,00 kr.

Personligt tilpassede hjemmesko

Disse personligt tilpassede hjemmesko tilbyder ultimativ komfort med et personligt præg. De er ikke kun behagelige og varme, men kan også skræddersyes med dit eget design, hvilket gør dem til en unik gave til en, du holder af. De er perfekte til hyggelige stunder derhjemme.

Pris fra 219,00 kr.

iDventure Cluebox Davy Jones Locker

iDventure Cluebox er en udfordrende og underholdende hjernevrider. Gaven er perfekt til manden, der elsker udfordringer og gåder. Kan han løse gåden og åbne Davy Jones’ skattekiste?

Pris fra 499,00 kr.

Diplom – Verdens bedste…

“Verdens bedste diplom” giver dig mulighed for at skabe et helt unikt og personligt diplom. Med denne gave kan du tilpasse diplomet med egne tekster og design, hvilket gør det til en perfekt gave til at anerkende særlige personer eller præstationer. Diplomet er tilgængeligt i flere størrelser og leveres i høj kvalitet, hvilket sikrer et mindeværdigt og holdbart indtryk.

Pris fra 179,00 kr.

iDventure The Cluebox

Denne ClueBox fra Idventure er det perfekte puslespil for den tænkende mand. Med sin indviklede design og komplekse gåder, vil denne mystiske boks holde ham underholdt i timevis.

Pris fra 419,00 kr.

Din personliggjorte ølsamling

Overrask ølentusiasten med en personlig ølgaveæske. Denne gave indeholder nøje udvalgte øl, præsenteret i en specialdesignet æske med eget navn eller besked. En ideel gave til at fejre en fødselsdag, jubilæum, eller blot som en unik måde at sige tak på.

Pris fra 229,00 kr.

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Dette chilipulver er ikke for sarte sjæle. Fremstillet af verdens stærkeste chili, Carolina Reaper, er dette pulver det ultimative kick for enhver chilielsker. Brug det med forsigtighed for at tilføje en intens varme og smag til dine retter.

Pris fra 189,00 kr.

Baileys Opera Chokoladeæske

Chokolade og Baileys er en himmelsk kombination i denne eksklusive æske. Disse lækre chokolader er fyldt med autentisk Baileys Irish Cream, perfekt til en aften med forkælelse. Gaven til manden, der nyder det søde liv.

Pris fra 179,00 kr.

Personlig Lighter med billede

Den personlige lighter er en praktisk og personlig gave, der kan tilpasses med et billede eller tekst. Den er robust og fremstillet af materialer, der sikrer lang holdbarhed. Denne unikke lighter er en ideel gave til sociale anledninger, da den er både anvendelig og et samtaleemne. En personliggjort lighter er en perfekt gave til dem, der sætter pris på individualitet og funktionalitet.

Pris fra 189,00 kr.

Cryptex-puslespil

Cryptex Puslespil er en sjov og udfordrende gave til manden, der elsker at løse gåder. Med et kodeord, der skal knækkes for at åbne låsen, vil dette puslespil holde ham underholdt i timevis.

Pris fra 499,00 kr.

Special ØL fra de bedste mikro-bryggerier

Hvem kan ikke lide at få en god special øl i gave? Her har du et stort udvalg af de bedste special øl fra de bedste mikro-bryggerier i Danmark. Flere af dem har samtidig sjove og fede ediketter, som gør dem oplagte som gaver!

Pris fra 29,00 kr.

Boxershorts med foto

De personligt tilpassede boxershorts er en unik og sjov gaveide. Disse behagelige boxershorts kan tilpasses med dit eget foto og tekst, hvilket gør dem til en perfekt personlig gave til enhver lejlighed. De er ideelle til at give et smil på læben og tilføje et personligt præg på hverdagens tøjvalg.

Pris fra 199,00 kr.

Personlige plakater du selv designer

Design din egen personlig plakat, så den passer lige præcis til modtageren. Vælg mellem plakater med tekst, billeder eller begge dele. Se de mere end 70 forskellige typer plakater du kan personliggøre, og se også hvor nemt det er at designe dem.

Pris fra 199,00 kr.

BBQ boks (mange varianter)

Hvis manden der har alt kan lide at grille, så giv ham en BBQ boks fyldt med lækre grillsager. Øl, BBQ sauce, snacks og meget mere. Se de mange valgmuligheder, eller sammensæt din egen BBQ boks.

Pris fra 130,00 kr.

Billeder med Træholder

“Billeder med Træholder” er en kreativ og moderne måde at udstille fotos på. Dette fotostativ rummer 13 fotokort og giver mulighed for at skifte billederne regelmæssigt, så udsmykningen altid er frisk og personlig. Det er en unik gaveidé, der gør det muligt at personliggøre med forskellige designs og tekst på højkvalitets teksturpapir, hvilket skaber et mindeværdigt og varigt indtryk.

Pris fra 109,00 kr.

Helikoptertur

Selvom man har alt, kan man altid godt blive en helikoptertur rigere. En helikoptertur er en fed oplevelse, hvor i vil opleve Danmark fra fugleperspektiv. Vælg mellem ture over hele landet – også privatture, hvor det kun er jer/ham og piloten.

Pris fra 699,00 kr.

Trådløs Håndstøvsuger

Med Vooni Trådløs Håndstøvsuger bliver rengøringen en leg. Dette er den perfekte gave til manden, der værdsætter et rent og ryddeligt hjem. Den er let at bruge og endnu lettere at rengøre.

Pris fra 289,00 kr.

Personlig Nøglering i læder

Den personlige nøglering i læder er et stilfuldt og praktisk tilbehør. Du kan tilpasse den med tekst, hvilket gør den til en perfekt personlig gave. Lavet af vegetabilsk garvet bøffellæder, er denne nøglering et klassisk og tidløst valg, ideel til både mænd og kvinder. Den er en ideel gave til særlige lejligheder som fødselsdage eller som en elegant tilføjelse til hverdagens nøgler.

Pris fra 219,00 kr.

Personlige sokker med billede

Giv et par personlige sokker i gave til manden der har alt. Det kan være billede af dig, ham eller noget helt tredje – du bestemmer! En gave som du med sikkerhed ved, han ikke har i forvejen. Sokkerne kan nemt designes via linket.

Pris fra 159,00 kr.

BBQ brændejern til kød

Med BBQ brændejern til kød kan ud sætte din egen signatur på de lækre bøffer du slynger hen over grillen. En super fed gave til manden der har alt såvel som til grillmesteren.

Pris fra Original price was: 139,00 kr..Current price is: 129,00 kr..

Personlige ølgaveæsker

Personlige ølgaver, er nogle af de bedste gaver du kan give ham der har alt! Vælg mellem flere forskellige gaveæsker og typer af specialøl, og design selv gavekassen med billede og tekst.

Pris fra 149,00 kr.

Ølvest

Denne ølvest fra Utenu er den perfekte gave til den mand, der elsker en god fest. Med plads til 12 dåser eller flasker, holder det dine drikkevarer kølige og inden for rækkevidde. Det er det ultimative tilbehør til sommerfester, grillfester og festivaler.

Pris fra 149,00 kr.

Kelvin.36 Multiværktøj

Dette kompakte multiværktøj er den perfekte gave til den praktiske mand. Kelvin 36 er lille nok til at passe i lommen, men har alt, hvad han har brug for til hurtige reparationer. Den har 36 værktøjer, herunder skruetrækkere, målebånd, hammer og meget mere.

Pris fra 549,00 kr.

Whisky i personlig gavekasse

Hvad er en bedre gave end en god flaske whisky? En god flaske whisky i en personlig gaveæske! Du designer selv kassen med navn og tekst, og vælger en af de mange gode whiskyer, der er at vælge i mellem.

Pris fra 289,00 kr.

Toilet Golf

Med Toilet Golf kan manden, der elsker golf, øve sine gold slag selv når han sidder på toilettet.

Pris fra 149,00 kr.

Retro spillekonsol Nintendo NES style

Denne retro Nintendo NES spillekonsol er en genial gave til ham der elsker at game! Særligt hvis han selv har haft originalen som barn. Konsollen har indbygget flere hundrede spil, så der er rigtig mange timers underholdning i den.

Pris fra Original price was: 399,00 kr..Current price is: 349,00 kr..

Indgraveret lighter med navn

Det fede ved personlige gaver er, at du ved han ikke har dem i forvejen! Giv her en personliggjort lighter med navn eller billede indgraveret. Særlig genial gave hvis han ryger.

Pris fra 199,00 kr.

HerreBox abonnement til mænd

Giv et HerreBox abonnement i gave til manden der har alt! Hver måned vil han modtage en gavekasse med lækre produkter til mænd. Produkterne vil være godt det dobbelte værd, af hvad du giver for kassen. Abonnementet kan opsiges når som helst. Læs mere via linket.

Pris fra 199,00 kr.

Indgraveret oplukker i træ

Kan manden du skal give gave til lide en kold øl? Så giv ham hans helt egen personlige indgraveret oplukker i træ! En lille personlig gave som er super fed.

Pris fra 99,00 kr.

Personlige vingaver

Giv en personlig vingave til manden der elsker vin! Du kan få trykt en personlig etiket på en vin, eller få lave en personlig gavekasse med glas og vin i. Vælg mellem en lang række gode vin.

Pris fra 119,00 kr.

Send en ølgave direkte til modtageren

Vælg mellem en af de fantastisk ølgavekurve eller andre ølgaver, og få sendt den direkte til modtagerens adresse. En genial Fars Dags gave, fødselsdagsgave eller takkegave til ham, du ikke har mulighed for at give gave til fysisk.

Pris fra 185,00 kr.

Ball øl køledispenser

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille fadølsanlæg med indbygget køler i. Perfekt til grillaften med familien såvel som en tur på stranden med vennerne. Intet mindre end genialt!

Pris fra Original price was: 249,00 kr..Current price is: 239,00 kr..

Øl gavekurve – se det store udvalg!

En ølgavekurv er den bedste form for gavekurv der findes! I hvert fald hvis du spørger ølelskeren. Giv en gavekurv fyldt med øl og mange andre lækkerier i gave til en heldig modtager. Se det store udvalg i mange forskellige prisklasser. Du har endda mulighed for at sammensætte din egen.

Pris fra 99,00 kr.

Gameboy Retro FC 400+

Med denne smarte retro gameboy har du ikke mindre end 400+ indbyggede spil. Du har alle de kendte klassikere, og der er uden tvivl til rigtig mange timers underholdning. Den havde været guld værd i 90’erne!

Pris fra 289,00 kr.

Håndholdt trådløs støvsuger til bilen

Vi har allesammen stået i situationen, hvor vi har ønsket os en lille mini støvsuger i bilen. Det kan du få her, med denne geniale trådløse støvsuger til bilen. Kan naturligvis også bruges i hjemmet.

Pris fra Original price was: 449,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

Escape Room

Vil du gerne give en anderledes og sjov oplevelse i gave, som i kan lave sammen? Så giv et gavekort til et Escape Room, hvor i skal klare opgaver og løse gåder for at komme ud af den situation i er blevet placeret i. Se de mange fede Escape Room oplevelser via linket.

Pris fra 375,00 kr.

Ølkøler i rustfri stål

Med denne lille smarte øl gadget, når din øl aldrig at blive varm. Den lilel køler sænkes ned i øllen, og holder din pilsner dejlig kold på selv en varm sommerdag.

Pris fra 79,00 kr.

Moustache Krus

Dette moustache krus er en charmerende og sjov måde at nyde din morgenkaffe på. Med dens unikke design, vil det helt sikkert tilføje et strejf af stil til din morgenrutine. Perfekt gave til manden, der sætter pris på en god latter med sin kaffe.

Pris fra 59,00 kr.

Øl-attachémappe

Denne øl attachemappe er den perfekte gave til den ølentusiastiske mand. Med plads til seks ølflasker, er det den ideelle måde at transportere og præsentere dine yndlingsøl på. Gør din mand til midtpunktet for enhver fest med denne smarte og praktiske øl attachemappe.

Pris fra 289,00 kr.

Inspiration til gaver til ham der ikke ønsker sig noget

At finde de perfekte gaver til ham der ikke ønsker sig noget, kan virke som en umulig opgave. Men det behøver det ikke være. Faktisk kan det være en sjov udfordring at tænke ud af boksen og komme med noget, som han aldrig selv ville have bedt om, men som han vil elske alligevel. Uanset om det er til en fødselsdag, jubilæum, julegave eller bare fordi du gerne vil vise ham, hvor meget han betyder for dig, er der masser af kreative muligheder.

Fandt du intet i udvalget ovenfor, eller er du stadig i tvivl, får du her en række gode idéer til, hvad du kan give. Måske bliver du klogere på nogle ting og bliver inspireret til at give ham noget helt anderledes i år. Gaven til ham der ikke ønsker sig noget, kunne eksempelvis være en unik oplevelse, noget der udfordrer ham lidt eller et abonnement til andet end blot streamingtjenester. Idéerne er mange og markedet er fyldt med sjove, praktiske og spændende ting til enhver mand.

 

Sjove og anderledes gaveideer til manden uden ønsker

Når du skal give gaver til ham der ikke ønsker sig noget, kan det være en idé at overraske ham med en gave, der skiller sig ud fra alt andet. Helst noget han måske ikke selv har tænkt over, men stadig bliver glad for at modtage. Her er nogle sjove og anderledes ideer.

 

Et sæt med whisky sten

Går din mand, kæreste eller familiemedlem meget op i sin whisky, så er whisky sten perfekt. Disse sten holder drikken kold uden at fortynde den, så han kan nyde sin whisky og få alle noterne med.

Whiskysten

 

Et kursus i noget nyt

Har han længe snakket om at ville prøve noget nyt? Overrask ham med et kursus i madlavning, vinsmagning, eller noget helt tredje, som han altid har haft lyst til at prøve.

 

Ølsmagning med en twist

Giv ham et gavekort til en ølsmagning, hvor han kan prøve sjældne og unikke øl fra hele verden. Du kan også arrangere en ølsmagning, hvor han skal gætte øllens type, oprindelse og bryggeri.

Ølsmagning med et twist

 

En weekend i en hytte i skoven

Forkæl ham med en weekend væk fra travlheden i en hyggelig hytte i skoven. Her kan han slappe af, nyde naturen og måske endda prøve kræfter med forskellige outdoor-aktiviteter.

 

En tur i en flysimulator

Har han svært ved at sidde stille, så giv ham en adrenalinfyldt oplevelse i en flysimulator. Her kan han prøve at flyve et Boeing 747 eller et jagerfly. Hvilken mand ønsker sig ikke det?

 

Oplevelsesgaver som han sent vil glemme

Der er noget særligt ved at give oplevelsesgaver til ham, da de vil blive husket og værdsat længe efter, hvor materielle ting nok hurtigt bliver glemt. Overvej for eksempel at tage ham med på en helikoptertur, hvor han kan se byen oppe fra og opleve en uforglemmelig tur gennem luften.

En anden mulighed er at planlægge en spontan weekendtur til et sted, I begge længe har ønsket at se. At tage væk fra hverdagen og nyde hinandens selskab uden andre distraktioner kan være en gave i sig selv, og det vil helt sikkert skabe mange gode minder.

Hvis han er en vinentusiast, kunne en vinsmagning også være en god gave. Her kunne du eksempelvis give ham et oplevelsesgavekort, så han sammen med nogle venner eller med dig kan besøge en lokal vingård. Eller måske kan du arrangere en vinsmagning derhjemme med en række forskellige vine. Det er en sjov og lærerig oplevelse, som han sent vil glemme.

Elsker han musik eller sport, kan du overveje at få billetter til en koncert eller en sportsbegivenhed med hans yndlingsband eller hold. En livekoncert eller en spændende sportskamp kan være en utrolig mindeværdig oplevelse.

Endelig kunne du overveje at overraske ham og tage ham med til et madlavningskursus. De er alle gode gaver til ham der ikke ønsker sig noget, og det er sjove måder at tilbringe tid sammen og lære noget nyt.

 

Giv ham en gave, der udfordrer ham

Mænd elsker ofte en udfordring, så hvorfor ikke give ham en gave, der får ham til at tænke eller prøve noget nyt? Nogle idéer til gaver til ham der ikke ønsker sig noget er at introducere ham for ting, han ikke har prøvet før. En bog om et emne, han aldrig har udforsket, kan være en fin gaveidé, hvis han i forvejen er en flittig læser. Ved at præsentere ham for ny viden eller perspektiver, stimulerer du hans sind og åbner måske op for nye interesser.

Hvis han mere er til praktiske ting, kunne du eventuelt give ham et byggesæt af en slags. Når han bygger ting som modelbiler, miniaturebyer og andre ting, skaber han noget unikt, som han stolt kan vise frem, når det er færdigt.

For den nysgerrige type kunne et abonnement på en online kursusplatform være den ideelle gave. Her kan han lære om alt lige fra sprog og programmering til kunst og markedsføring, hvilket samtidig åbner op for nye muligheder og interesser.

Sætter han pris på hygge og samvær, så er der også puslespil. Disse fås med alt fra 20 til 10.000 brikker, som I begge kan få mange underholdende timer ud af. Det bliver desuden en mental udfordring, som tester både tålmodigheden og problemløsningsevnerne.

 

En personlig gave til ham

Når det kommer til gaver til ham der ikke ønsker sig noget, er der god grund til at finde noget personligt. Personlige gaver har en særlig evne til at gå lige i hjertet på modtageren på en måde, som andre gaver måske ikke kan. De udtrykker omtanke, kærlighed og en unik forbindelse mellem giveren og modtageren.

Et håndskrevet brev eller en scrapbog er eksempler på personlige gaver, der virkelig betyder noget. Ved at tage dig tid til at nedskrive dine tanker og følelser i et brev eller samle minder og øjeblikke i en scrapbog viser du omsorg og hengivenhed på en meget personlig måde. Disse gaver til ham der ikke ønsker sig noget kommer lige fra hjertet, hvilket gør dem uforglemmelige.

Hvis du leder efter noget mere unikt, kan du overveje at give ham en figur eller et kunstværk, der symboliserer og minder ham om jeres store kærlighed til hinanden. En gave som et smykke eller andet med indgravering kan også noget.

Endelig kan hjemmelavede gaver til ham der ikke ønsker sig noget være den mest personlige af dem alle. Uanset om det er en strikket sweater, et maleri eller noget helt tredje, viser en hjemmelavet gave den tid, indsats og kærlighed, du har lagt i at skabe noget specielt til ham. Det er en personlig gave til ham, der virkelig viser, hvor meget du værdsætter ham og ønsker at gøre ham glad.

 

Julegave til ham der ikke ønsker sig noget

Når julen nærmer sig, kan det virkelig være en udfordring at finde den perfekte gave til ham. Men lad ikke stressen tage overhånd. Her er nogle gaver til ham der ikke ønsker sig noget.

En gourmet-gavekurv er altid et hit. Du kan samle hans yndlingssnacks og gourmetprodukter i en kurv, der kan nydes i løbet af julemåneden. Fra håndlavede chokolader til oste og delikate snacks. Det er en gave, der både er lækker og luksuriøs.

Hvis han er til teknologi, kan en smart home-enhed være den ideelle gave. En smart højttaler, et smart termostat eller et smart overvågningskamera kan alle gøre hans hverdag lettere og mere bekvem.

For ham, der kan lide at nyde livets glæder, kan en gavekurv med hans yndlingsøl eller spiritus være perfekt. Lad ham forkæle sig selv med en samling af de bedste øl eller spiritus, som han kan nyde i løbet af ferien.

Endelig kan en hyggelig pyjamas eller et par varme sokker være den ultimative julegave til ham der ikke ønsker sig noget. Men uanset hvad du vælger, er det tanken, der virkelig tæller. Tag dig tid til at finde noget, der passer til hans interesser og personlighed, så er du sikker på, han får noget, som han kan bruge.

Julegave til ham der ikke ønsker sig noget

 

Glæd ham med nogle gode abonnementer

Abonnementer kan være gode gaver til ham der ikke ønsker sig noget, da de giver ham noget at se frem til hver måned. Her er nogle forslag, der kan gøre hver måned til en glædelig begivenhed.

En streamingtjeneste er oplagt. Giv ham adgang til et bredt udvalg af film og tv-serier med et abonnement på en streamingtjeneste som Netflix, HBO eller Disney+. Det passer perfekt til film- og serienørden, der elsker at slappe af med god underholdning.

Hvis han interesserer sig mere for mad, vil en gourmet-måltidskasse være en god overraskelse hver måned. Lad ham udforske nye smagsoplevelser med en måltidskasse, der leverer alt fra sæsonens bedste ingredienser til færdiglavede måltider.

Til bogormen, der altid er på jagt efter nye læseoplevelser, kunne du give et abonnement til en læseklub hos en boghandler, der sender ham en ny bog hver måned. Så kan han måske opdage nye forfattere og genrer, som både inspirerer og underholder ham med læsning, han ikke selv ville valgt.

Et vin-abonnementstjeneste er ideelt til vinentusiasten. Lad ham nyde en udvalgt flaske vin hver måned fra forskellige regioner rundt omkring i verden. Det er en perfekt måde at udforske forskellige vine og udvide hans horisont inden for vinverdenen.

Der findes efterhånden abonnementer til mange forskellige tjenester, så det er bare med at kigge rundt på nettet for at finde det helt perfekte for ham. Tænk over hans interesser og hvilke ting, han selv har snakket om i løbet af året.

 

Giv ham tid og nærvær

Nogle gange er de bedste gaver til ham der ikke ønsker sig noget bare tid og nærvær. Det handler ikke altid om materielle ting, men om de øjeblikke, man deler sammen. Til dette er aften med hjemmelavet middag hyggeligt. Lav hans yndlingsret og tilbring en aften derhjemme sammen. Det behøver ikke være fancy, det vigtigste er, at I nyder hinandens selskab med god mad.

Hvis I trænger til at komme ud i naturen, så planlæg en romantisk picnic. Tag ud i det fri, find et smukt sted, og nyd en afslappende dag sammen. Det kan være en dejlig måde at koble af fra hverdagens stress og jag og bare være til stede sammen.

Vil I hellere have, at der skal ske noget, så planlæg en dag med forskellige sjove ting. Det kan være alt fra at tage en tur i Tivoli, besøge et museum eller tage i biografen og se en film. Det vigtigste er, at I nyder hinandens selskab og skaber gode minder sammen.

For at forkæle ham lidt ekstra, så overvej at arrangere en spadag. Det kan være en dejlig måde at slappe af og forkæle sig selv på. I kan få massage, ansigtsbehandlinger og bare nyde lidt luksus sammen. I kan også tage på en spontan weekendtur, og fokusere på hinanden. Tid og nærvær er noget nær de bedste gaver til ham der ikke ønsker sig noget, da det styrker jeres forhold.

 

Find gaven til ham i dag

At finde de perfekte gaver til ham der ikke ønsker sig noget, kan virke som en udfordring for de fleste, men med lidt kreativitet og omtanke kan du finde på en gave, som han vil elske og værdsætte. Uanset om det er en sjov og anderledes gave, en oplevelsesgave, en personlig gave eller bare tid og nærvær, er der masser af muligheder for at glæde ham og vise ham, hvor meget han betyder for dig.

Så næste gang du står over for denne opgave, så prøv at tænke ud af boksen. Tag gerne et kig her på siden, for du vil nok finde et eller andet, der fanger din interesse. Fanger det din interesse, er der stor chance for, at det også vil fange modtageren.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne