Julegave til ham der har alt 2022 – 50 geniale julegaveideer

Nu er det jul igen. Nu skal der købes pakker igen. Nu skal der findes på gode julegaver til ham igen. Det er endnu en gang blevet den tid på året, hvor forkælelse står for døren. Det er blevet den tid, hvor du igen skal finde en julegave til manden der har alt.

Var det allerede en udfordring sidste år? Og er du endnu en gang lidt på herrens mark over, hvad du mon skal finde på? Vi kommer dig til undsætning med vores lange liste over gode ideer til en julegave til ham der har alt 2023 . Det er ikke altid nemt at opfinde den dybe tallerken – men vi håber, at vi kan hjælpe dig til det.

Bronzeskulpturer i 99 eksemplarer

Giv en gave som ikke alle kan få, i form af en bronzeskulptur, som er lavet i et begrænset antal. Mange af skulpturerne her er lavet af kendte kunstnere og kun i 99 eksemplarer. De symboliserer hver i sær noget, som f.eks. styrke, sammenhold, visdom osv.

Pris fra 800,00 kr.

Unikke håndlavede metalfigurer (kan graveres)

Vælg mellem 250+ forskellige unikke og håndlavede metalfigurer i en lang række forskellige temaer. Der er temaer med forskellige jobs, sportsgrene, musik og endda frække og sjove. Der vil med garanti være en, som passer lige til manden du skal give gave til! Metalfiguren kan samtidig graveres. En både unik, anderledes og personlige gaveide.

Pris fra 200,00 kr.

Ølglas med gravering

Giv et eller flere personlige ølglas med gravering. Han har helt sikker et ølglas eller 2, men han har sikkert ikke et personligt et med navn på. Super fed og personlig gave til ham der har alt. Vælg mellem mange forskellige ølglas og designs.

Pris fra 89,00 kr.

Det officielle fodboldlandsholds ur – Limited edition – Kan graveres

Det officielle fodboldlandsholds ur er lavet i samarbejde med DBU, og er den perfekte gave til en fodboldfan! Uret kan graveres gratis og kommer samtidig i en flot speciallavet urkasse. Uret er vandtæt, modstandsdygtigt og solidt. Det laves kun i begrænset antal.

Pris fra 1.999,00 kr.

Whiskysmagning oplevelse

Manden der har alt, kan højst sandsynligt godt lide gode sager som whisky! Giv ham her et gavekort til en whiskysmagning, hvor der skal smages og blives klogere på adskillige whiskyer. Vælg mellem destinationer over hele landet. De fleste steder er der rundvisning inkluderet.

Pris fra 100,00 kr.

Personlig stjernehimmel plakat

Du kan selv designe denne personlige stjernehimmel plakat med farve, stjenebillede, dato og tekst. En genial gaveide til et fejre en særlig anledning eller en bestemt dato. Det kan være alt fra en bryllupsdag til jubilæumsgave.

Pris fra 169,00 kr.

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin gavesæt

Her kan du vælge mellem sæt, hvor du kan lave enten din egen Rom, Whisky eller Gin. I hvert sæt er der redskaber, krydderier og urter til at lave den givne alkohol. Der er ingredienser nok til at lave hundredvis af spændende kombinationer.

Pris fra 329,00 kr.

Brewbarrel – Bryg dit eget hjemmelavet øl

Alle mænd har på et tidspunkt drømt om, at lave deres eget øl. Det kan du nu få chancen for! Med Brewbarrel får du nemlig alt du skal bruge til at lave dit eget lækre hjemmelavet øl på kun 7 dage.

Pris fra 279,00 kr.

Champagnesabler med gravering

Der er ikke nogen tvivl om at en champagnesabel er en god gave til verdensmanden! Her kan du samtidig få graveret sablen med navn og evt, en lille hilsen. Vælg mellem en række eksklusive champagnesabler til ethvert budget. Nogle kommer samtidig en en flot gavekasse klar til at give.

Pris fra 245,00 kr.

Vinsmagning i hele Danmark

Et gavekort til en vinsmagning er en fantastisk gave til manden der har alt, for selvom han har alt, kan han altid blive klogere på vin! Vælg mellem barer, vingårde og andre destinationer rundt om i hele landet.

Pris fra 249,00 kr.

Faldskærmsspring – Solo eller tandem!

Et faldskærmsudspring er den ultimative oplevelsesgave til ham der elsker adrenalinfyldte oplevelser! Vælg mellem solosprig og tandemspring over stort set hele landet. En fed oplevelse for livet er en af de bedste gaver du kan give!

Pris fra 1.995,00 kr.

Trådløs biloplader 15W Fast Charger

Denne smart bilader er både trådlæs, kan vendes 360 grader og lader smartphones super hurtigt. Dertil er den stilren og er både nem at installere og afmontere igen. Virker både til iPhones og smartphones.

Pris fra 399,00 kr.

Ballonflyvning

Oplevelser er altid en god gave til ham der har alt. Her har du mulighed for en spændende ballontur i en luftballon, som flyver fra enten Silkeborg eller Roskilde. Du kan vælge begge.

Pris fra 2.495,00 kr.

Personlige plakater du selv designer

Design din egen personlig plakat, så den passer lige præcis til modtageren. Vælg mellem plakater med tekst, billeder eller begge dele. Se de mere end 70 forskellige typer plakater du kan personliggøre, og se også hvor nemt det er at designe dem.

Pris fra 199,00 kr.

Personlige sokker med billede

Giv et par personlige sokker i gave til manden der har alt. Det kan være billede af dig, ham eller noget helt tredje – du bestemmer! En gave som du med sikkerhed ved, han ikke har i forvejen. Sokkerne kan nemt designes via linket.

Pris fra 127,00 kr.

Køb i sportsvogn på bane

Her har du mulighed for at køre i en super fed sportsvogn på bane, hvor du rigtig kan give den gas! Vælg mellem Porche, Ferrarie, Lamborghini og andre fede sportsvogne.

Pris fra 995,00 kr.

BBQ brændejern til kød

Med BBQ brændejern til kød kan ud sætte din egen signatur på de lækre bøffer du slynger hen over grillen. En super fed gave til manden der har alt såvel som til grillmesteren.

Pris fra 129,00 kr.

3-i-1 Quick Charge Trådløs Docking Ladestation 15W

Har han både den nyeste smartphone/iPhone, et smartwatch og et par dyre airpods? Så mangler han kun en super fed docking station, hvor han kan lade alle sammen på samme tid, uden det ser rodet ud. Værsgo! Fås også i hvid.

Pris fra 449,00 kr.

Personlige ølgaveæsker

Personlige ølgaver, er nogle af de bedste gaver du kan give ham der har alt! Vælg mellem flere forskellige gaveæsker og typer af specialøl, og design selv gavekassen med billede og tekst.

Pris fra 149,00 kr.

Gavekort til ølsmagning

Giv et gavekort til en ølsmagning i gave! En fantastisk gave som både giver glæde når den modtages og når den bruges. Vælg mellem ølsmagninger over hele landet, og smag på en håndfuld øl mens i får historier og viden om øllen med på vejen.

Pris fra 149,00 kr.

Whisky i personlig gavekasse

Hvad er en bedre gave end en god flaske whisky? En god flaske whisky i en personlig gaveæske! Du designer selv kassen med navn og tekst, og vælger en af de mange gode whiskyer, der er at vælge i mellem.

Pris fra 289,00 kr.

Fede øl plakater

Skal du give gave til en rigtig ølentusiast? Så er en af disse fede ølplakater helt sikkert et hit! Vælg mellem både sjove og informative plakater som f.eks. ølelskeren citatplakat, beskrivelse af øltyper og mange flere.

Pris fra 149,00 kr.

Personligt læderforklæde med navn

Står ham du skal give gave til for grillen når der skal grilles bøffer om sommeren? Så er dette personlige læderforklæde med navn en super gaveide til ham. Du vælger selv navn, design og evt. tekst. Fås i flere farver.

Pris fra 603,00 kr.

Retro spillekonsol Nintendo NES style

Denne retro Nintendo NES spillekonsol er en genial gave til ham der elsker at game! Særligt hvis han selv har haft originalen som barn. Konsollen har indbygget flere hundrede spil, så der er rigtig mange timers underholdning i den.

Pris fra 349,00 kr.

Indgraveret lighter med navn

Det fede ved personlige gaver er, at du ved han ikke har dem i forvejen! Giv her en personliggjort lighter med navn eller billede indgraveret. Særlig genial gave hvis han ryger.

Pris fra 183,00 kr.

Personlig karikaturtegning (eller anden stilart)

En personlig og sjov karikaturtegning er en super fed gave til manden der har alt! Kan gives til alle anledninger, og er helt sikker noget, han ikke har i forvejen. Udover karikaturtegning kan kunstneren også lave andre stilarter – bl.a. portættegning, dream portræt og vandmaleri. Tegningen kan være af ham, jer to sammen, eller hele familien.

Pris fra 399,00 kr.

HerreBox abonnement til mænd

Giv et HerreBox abonnement i gave til manden der har alt! Hver måned vil han modtage en gavekasse med lækre produkter til mænd. Produkterne vil være godt det dobbelte værd, af hvad du giver for kassen. Abonnementet kan opsiges når som helst. Læs mere via linket.

Pris fra 199,00 kr.

Indgraveret oplukker i træ

Kan manden du skal give gave til lide en kold øl? Så giv ham hans helt egen personlige indgraveret oplukker i træ! En lille personlig gave som er super fed.

Pris fra 109,00 kr.

Personlige vingaver

Giv en personlig vingave til manden der elsker vin! Du kan få trykt en personlig etiket på en vin, eller få lave en personlig gavekasse med glas og vin i. Vælg mellem en lang række gode vin.

Pris fra 119,00 kr.

Cool-Well kølebrønd til jordkolde pilsnere

Cool-Well kølebrønden er en genial gave til manden der har alt, og elsker en kølig øl i haven! Fyld brønden med øl, sænk den ned i jorden, og du har snart en omgang dejlige jordkølede pilsnere med dug på.

Pris fra 499,00 kr.

Baileys varm kakaopulver

Baileys varm kakaopulver giver dig den lækre Baileysmag i pulverform, som blot skal blandes op med mælk for at lave den lækreste kakao. OBS: Ikke egnet til børn, da der er alkohol i.

Pris fra 119,00 kr.

Ball øl køledispenser

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille fadølsanlæg med indbygget køler i. Perfekt til grillaften med familien såvel som en tur på stranden med vennerne. Intet mindre end genialt!

Pris fra 239,00 kr.

Cryptex-puslespil

Cryptex-puslespil er både en sjov gåde-gadget, men kan også bruges som en alternativ gaveæske. Den mystiske cylinder åbner sig nemlig kun, når den rigtige kode at fuldendt. Giv ham Cryptex-puslespillet som en gave med koden, eller giv ham gåder han skal løse for at få fat i den!

Pris fra 499,00 kr.

Draftpour ølhane – lav dåseøl til fadøl

Draftpour ølhanen er muligvis den mest geniale ølhane lavet til dato! Du skal blot fodre den med flade dåseøl, og ud kommer der lækkert skummende øl, klar til at hælde i halsen.

Pris fra 1.049,00 kr.

Smart overvågningskamera

NEXSMART overvågningskameraer er ikke kun super gode til prisen, de er også utroligt nemme at sætte op, og det tager kun 2 minutter. Efter det er sat op kan du følge med fra din smartphone lige meget hvor du er i verden. Et must have for manden der har alt!

Pris fra 299,00 kr.

Gameboy Retro FC 400+

Med denne smarte retro gameboy har du ikke mindre end 400+ indbyggede spil. Du har alle de kendte klassikere, og der er uden tvivl til rigtig mange timers underholdning. Den havde været guld værd i 90’erne!

Pris fra 259,00 kr.

Håndholdt trådløs støvsuger til bilen

Vi har allesammen stået i situationen, hvor vi har ønsket os en lille mini støvsuger i bilen. Det kan du få her, med denne geniale trådløse støvsuger til bilen. Kan naturligvis også bruges i hjemmet.

Pris fra 299,00 kr.

Lightning Reaction Reloaded reaktionsspil

Reaktionsspillet er et super sjovt spil at spille med vennerne, og helt perfekt til ham der har alt! Det gælder om at være lynhurtig på reaktionerne – ellers bliver du straffet med stød.

Pris fra 249,00 kr.

Lommelygte med kraftigt LED lys

Lommelygten her er i et smart design, og så har den et kraftigt LED lys. Den perfekte lommelygte til manden der har alt.

Pris fra 199,00 kr.

Øl-attachémappe

Selv manden der har alt, har garanteret ikke en øl-attachémappe – og det er på trods af, hvor praktisk den er! Køb øl-attachémappen og du har sikret dig en både sjov og brugbar gave til ham.

Pris fra 289,00 kr.

Ølkøler i rustfri stål

Med denne lille smarte øl gadget, når din øl aldrig at blive varm. Den lilel køler sænkes ned i øllen, og holder din pilsner dejlig kold på selv en varm sommerdag.

Pris fra 79,00 kr.

Ølvest med plads til 12 bajere

Vi kender det alle sammen – man står ved grillen og er travlt optaget, og pludselig er man løbet tør på øl. Det problem får du aldrig mere med denne smarte ølvest. Her kan du nemlig gardere dig med hele 12 bajere, så du ikke løbet tør for øl før bøffen er færdig.

Pris fra 149,00 kr.

Sammenklappeligt laptopbord

Det sammenklappelige laptopbord lader dig sidde med din laptop hvor du vil – i sofaen, i sengen, på sofabordet. Du kan selv justere det, så det er i den helt perfekte højde.

Pris fra 199,00 kr.

Michelin menu hos Substans

Selv ham der har alt kan med garatni klare en gastronomisk oplevelse i form af en 15-retters Michelin-menu hos Substans i Århus. En super oplevelse og en intet mindre en genial gave til de som har alt.

Pris fra 695,00 kr.

Indholdsfortegnelse

Find den bedste julegave til ham der har alt 2023

Har du allerede ledt nettet tyndt efter ideer til, hvad du skal give i julegave til ham? Og kan du ikke komme på noget, der er personligt nok? Eller som virker til at være en indlysende og den absolut bedste ide nogensinde?

Det er ikke altid nemt med julegaver til manden der har alt. For julen er noget særligt. Derfor er det også helt naturligt, at du også gerne vil have gaven til at være noget særligt – og at det ikke bare bliver den klassiske t-shirt eller endnu et armbåndsur til samlingen.

Men hvad skal du så lige finde på?

Jo. Du kan i hvert fald starte med at skimte vores lange liste over ideer til ”julegave til ham der har alt 2023 ” og se, om ikke der kunne være en gaveide eller to, som springer i øjnene. Måske du også kan blive inspireret af at klikke dig videre til en eller to af de gaveideer, vi har listet ovenfor. De valgte webshops har en del spændende på hylderne, som måske kunne være lige netop dét, du gerne vil give.

Dyk ned i de mange julegaveideer til manden der har alt!

Gavetip: Køb dine julegaver til ham på Black Friday. På den måde sparer du både penge, og får købt julegaverne i god tid. Samtidig er nogle af de bedste Black Friday tilbud på produkter som elektronik og gadgets. Helt perfekt til manden der har alt!

 

Hvad skal man give i julegave til ham der har alt?

Det er du langt fra den eneste, der ikke ved. Det er helt okay ikke at vide, hvad du gerne vil give, eller hvad du mon skal finde på. For det skal ikke være nemt at finde på en julegave. Der må gerne blive grublet og tænkt en del, så det rent faktisk bliver en rigtig god julegave, du ender med at finde til ham.

Skal det være en klassisk julegave til manden der har alt med parfume, skægtrimmer, t-shirt eller et ur? Eller må det gerne være lidt mere ud af boksen, så det ikke er noget, han i princippet selv ville kunne finde på at købe?

Gaveideer til julegaven til ham der har alt  2023 kunne være:

 • En billet til et løb
 • Et madkursus
 • Et grillkursus
 • Et glasskab til vin eller øl
 • Et barbord
 • Gode bøger
 • Projektor til hjemmebiograf 
   

Det kan være svært at komme på den der vildt gode julegave til ham, når der er lidt tidspres. Vi håber, at du har tid til at klikke dig lidt omkring hos de sider, vi har linket til, da vi er sikre på, at de kan give dig nogle gode ideer.

Det skal jo gerne være en gave, som han har lyst til at bruge om og om igen. For lige præcis dét er en god gave.

 

Julegave til ham – hvad snakker han mest om?

En julegave er godt at begynde at fundere over allerede i løbet af foråret og sommeren, da det altid er svært at komme på en gave lige op til jul, når der skal klares en million andre ting inden juleaften. Når du er ude med ideer i god tid, giver du også dig selv mulighed for at lytte nærmere til, hvad det er, han giver udtryk for af ønsker.

Nævner han noget bestemt værktøj ofte? Har han en drøm om en specifik oplevelse? Er der noget, han godt kunne tænke sig, at I gør sammen? Der skal nok være noget, som han godt kunne tænke sig og ikke har. Det er bare meget nemmere at få øjnene op for, når du samler sammen i god tid inden jul.

Skriv det ned i løbet af året på en hemmelig seddel, så du altid kan finde den frem, når du gerne vil give en gave eller en særlig lejlighed byder sig.

Vi ved godt, du nok ikke har mulighed for og tid til dette lige nu, da du netop er landet her for at få ideer til en julegave til ham der har alt. Men det er et godt tip til fremtiden, da det kan hjælpe dig til at finde nogle gode gaver, som han rent faktisk selv har givet udtryk for, at han godt kunne tænke sig.

 

Giv en oplevelse i gave til ham!

Har du ikke rigtig lyst til at give et ur, værktøj, tøj eller andet, der skriger lidt af klassiske gaver, kan du overveje en oplevelse. Det er altid dejligt at opleve sammen, da det bringer jer tættere på hinanden og giver jer minder, som I kan snakke om og se tilbage på efterfølgende.

Det er en oplagt gave at give, hvis ikke du kan finde på noget ”materielt”, der giver ham værdi eller kunne have en god funktion for ham i hverdagen. Det er svært at gå galt i byen med oplevelser, da langt de fleste mennesker holder meget af at opleve og se verden.

En oplevelsesgave til ham kunne blandt andet være:

 • En getaway til en europæisk storby
 • En forlænget weekend med vandring i fjelde
 • En spaophold
 • Et kroophold
 • Vinsmagning og restaurant
 • Kursus i paddle board
 • En dag i kajak
 • Vildmarkscamping
 • Glamping 
   

Der er så mange måder at opleve på samt så mange oplevelser, der venter på jer derude. Når først du får undersøgt, hvad der alt er af muligheder, bliver det svært at vælge blandt de mange.

En oplevelse som julegave til ham kunne også være springbrættet til at komme i gang med at opleve mere sammen generelt i hverdagen, weekenderne og bare, når der er tid til at komme ud og afsted. Det er nemt at komme til at føle sig lidt magelig derhjemme foran fjernsynet og på sofaen – men når først man får hul på de gode oplevelser og aktiviteter, bliver det pludseligt et meget større trækplaster end sofaen.

 

Personlig julegave til manden der har alt

Når det er personligt, rammer det som regel plet. Men hvad er en personlig gave? For det er måske ikke lige en pude med et billede af jer på, en kaffekop med et billede af hans hund eller en nøglering med et billede af mor og far.

En personlig gave til ham er måske snarere:

 • Den oplevelse han længe har snakket om
 • Hans favoritvin
 • Tøj fra hans favoritmærke
 • Et maleri
 • En skulptur, der symboliserer jeres venskab
 • Plantefrø til den store have
 • Træningsudstyr til hans hobby 
   

Jo mere personligt, det rent faktisk bliver, jo bedre er det. Jo større et smil, kommer der på hans læber. Jo mere sætter han pris på din gave. For det vil kunne mærkes, at du har brugt en masse tid på at finde frem til netop dén gave.

Det kræver lidt tid i tænkeboksen at finde frem til, hvad der er den personlige gave. Men det kan måske hjælpe dig lidt på vej at brainstorme samtidig med, at du klikker dig igennem vores liste herover, såvel som du klikker dig rundt på de webshops, vi har linket til.

 

En julegave til ham der er glad for mad

Det virker måske ikke til at være en oplagt gave at give i forbindelse med jul. Men er han ret glad for bøffer på grillen? Kan han godt lide at nørde med bagværk? Eller er han ret glad for at stå i flere timer og lave simreretter, når det er weekend?

Man siger, at kærligheden til en mand går gennem hans mave. Den holder som regel ret godt stik, når der er tale om en god bøf eller udstyr til at lave lækre vegetarretter eller andet, der tager god tid at lave.

Måske det er en kogebog, der kunne være det rette? Noget grilludstyr? En ny køkkenmaskine? Det behøver ikke at være kedeligt at give noget til køkkenet, hvis han har givet udtryk for, at der er noget, han mangler eller godt kunne tænke sig.

Vil du gerne gøre det lidt mere sexet, kan du give det sammen med et restaurantbesøg som en date sammen med dig eller en fuldt arrangeret picnic sammen med dig et romantisk sted. Mad som en julegave til ham der har alt 2023 kan sagtens gøres lækker og delikat. Det kræver blot, at du lægger hovedet lidt i blød og tænker lidt kreativt.

Det er også netop, hvad der gør julen og julegaver hyggelige. For det er fantastisk at bruge tid på at give en overraskelse til en, som man holder virkelig meget af. Det er hyggeligt og giver en dejlig fornemmelse i maven, fordi man glæder sig til at give den – og kommer gaven så også dig til gode i form af god mad, er det jo en ren win-win.

 

Hvad skal en julegave til ham der har alt 2023 koste?

Gaver og økonomi er et tilbagevendende emne for mange. For har I ikke aftalt et specifikt beløb? Vil du gerne give en god gave men samtidig heller ikke give for meget for den? Vil du gerne forkæle ham, men er du måske lidt nervøs for, om du er heldig at få det samme igen?

Når det gælder julegaver til dem, som vi holder meget af, bør et givent beløb ikke danne rammerne for, hvad det er, vi giver. Det skal gerne være din lyst til at overraske eller give noget særligt, som er bestemmende for, hvad du ender med at give.

Når du giver en gave, som du har lyst til at give – og ikke kigger på beløbet – resulterer det i gaver, som du glæder dig til at give. Det resulterer i, at du rent faktisk giver det, du har lyst til og ikke kun det, der er mulighed for inden for en beløbsgrænse.

Vi ved godt, det ikke altid er sådan, det kan være, når du er på jagt efter julegaver til mænd der har alt. Men er han din udkårne, din bedsteven eller bare en, der betyder rigtig meget for dig, giver det god mening at kigge efter gaver på denne måde.

Vi kan ikke fortælle dig, hvad der er det rette at give for i julegave til ham der har alt 2023 , da det er dig, din økonomi og lyst, der danner rammen for det. Men vi håber, der er en gave eller to her på siden, der kunne være det helt perfekte match!

 

Find julegaven til manden der har alt i god tid inden jul med os

Ønsker han sig ingenting? Og er du fuldstændig overladt på egen hånd til at finde på en god julegave til ham? Det er også en god mulighed for at komme til at overraske. For når der ikke er nogen ønsker, må det også betyde, at der frit valg på stort set alle hylder.

Altså giver det dig mulighed for at være kreativ og dykke ned i nogle ideer til en julegave til ham der har alt, du måske selv har haft et stykke tid. Om ikke andet kan du i hvert fald lade dig inspirere til at finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig at give her på siden.

Du kan ikke købe noget direkte fra os. Men du kan klikke dig direkte videre til en dansk webshop, der har den viste gave. Vi håber, at det gør jagten efter en julegave til ham noget nemmere og mere overskuelig.

Skulle du ikke kunne finde noget her på siden, har vi også mange andre ideer til gaver til ham på andre lister, vi har lavet. For ideer til fødselsdage kan også sagtens give anledning til inspiration til julegaver til ham.

Vi ønsker en rigtig god jul og håber, du finder en helt igennem fantastisk gave til ham!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om julegaver til ham

Årets bedste julegave til ham der har alt, er en unik skulptur til hjemmet. Det kan være en bronzeskulptur lavet i begrænset antal, en metalfigur med gravering eller lign. En unik og speciel gave er den helt perfekte type julegave til mænd der har alt. Dem finder du adskillige af her i guiden.

Personlige og spiselige gaver, er altid gode som julegaver til manden der har alt. Kan du kombinerer begge gavetyper, er det endnu bedre! Sådanne julegaveideer finder du flere af her i guiden. Derudover er oplevelsesgaver også et kæmpe julegavehit hos denne type mand.

Denne artikel er anmeldt af William Hansen (5/5)
5/5