Er din mand også hoppet med på Padel tennis bølgen?

Så er der masser af gode gave idéer til manden der ellers har alt. Rigtig mange danskere har fået øjnene op for den relativt nye sport, padel tennis. Både mænd og kvinder har kastet sig over sporten, dog er størstedelen mænd. Langt de fleste der begynder at spille padel, klarer sig fint med et par løbesko, og der udstyr der stilles til rådighed i hallen. Bliver man bidt af sporten og begynder at spille regelmæssigt, vil de fleste dog foretrække at investere i sit eget udstyr, da man så får det der passer lige præcis til en selv, og man spiller med det samme hver gang.

Padel bat

Især et padel bat vil være en god idé at investere i. Der findes mange forskellige padel bat, og selvom der er 3 grundlæggende typer, kan alle spille med alle bat. Det afgørende er at man spiller med det samme bat hver gang, eller i hvert fald i en længere periode, da man så lærer battet at kende og får det meste ud af sit spil. En side gevinst er at det også mindsker risikoen for skader i håndled og albue, da kroppen bliver trænet til at spille med dette bat. Kort fortalt findes der disse 3 typer bat:

  • Det runde bat: Godt til nybegynderen
  • Det dråbeformede bat: Godt til den øvede spiller, eller power spilleren
  • Det diamantformede bat: Godt til den øvede power spiller

Padel sko

Et par padel sko vil også være en rigtig god investering. Selvom et par gode løbesko sagtens kan bruges, giver de ikke helt det samme som et par padel sko. Padel sko er udviklet til at

  • Stabilisere ankler ved de hurtige retningsskift
  • Stødabsorbere når man springer
  • Give den perfekte balance mellem glid og stands
  • Ventilere fødderne, så man kan spille længere uden ubehag

Som med padel battet er en af de rigtig gode grunde til at investere i et par padel sko, at det mindsker risikoen for skader. Selvom et par løbesko kan være behagelige nok at have på og spille i, giver de slet ikke den samme støtte til anklerne som et par padel sko-

Padel bolde

Bolde kan måske virke som en lille ting. Det er det sådan set også, men alligevel er de en væsentlig faktor i spillet, og så er det det udstyr man investerer mindst i. Så når man nu er i gang, anbefaler vi at man også køber sine egne bolde. Grunden er meget simpel, det skyldes at man ikke ved hvor slidte og gamle boldene i padel centrene er. De er helt sikkert OK, men med tiden mister boldene trykket, det gør dine egne også, men så ved du hvor gamle de er, og får hurtigt følingen med hvornår det er tid til nye bolde.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne