Tre sjove julegaver til manden, der har alt?

Julen nærmer sig og det betyder gaver. Men hvad skal du gøre, hvis din mand ikke rigtig ønsker sig noget? Læs med i denne korte oversigt og få inspiration til sjove og spændende julegaver.

Portvinsjulekalender

Det kan være svært at finde noget til manden, som har det hele. Derfor kan det måske være en fordel at tænke mindre over den rette ting, men mere over den rette oplevelse for ham. Med en Portvinsjulekalender får din mand en sjov gave, som kan overraske ham hver dag med 24 forskellige typer portvin. Denne gave er virkelig den perfekte måde for jer begge to at få lidt ekstra julehygge – så køb gerne to, hvis du selv gerne vil prøve de mange unikke smage.

Et ølbryggersæt

Nyder din mand også en kold øl fra mærker, som er ukendte for de fleste og er han bare en vaskeægte ølnørd? Så er et ølbryggersæt en fantastisk og oplagt gave. Her får han nemlig lov til at lege brygger og brygge sin helt egen unikke øl. Det er samtidig en gave og hobby, som varer lang tid og der er derfor mange uger og måneder, hvor han kan gå rundt og pleje øllen. Der findes masser af varianter, så find noget, som falder i hans smag – så skal han nok blive begejstret.

En sjov oplevelse

Hvis en mand ikke ønsker sig noget specifikt og føler, at han har alt hvad han har brug for, bør du måske ikke købe en fysisk gave. Det ville bare være en ekstra ting, som der skal findes plads til i hjemmet. I stedet kan du overraske ham med en oplevelse. Det kan være mange forskellige ting – alt lige fra et besøg på en restaurant, billetter til en koncert og meget, meget mere. Så får han en oplevelse, som han sent vil glemme.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne